Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam 200l saulosi i maingano. Dno piasek kamienie piaskowe i lupki 2 anubiasy po bokah akwarium i tło czarne.

Jakie oswietlenie bedzie najlepiej podkreslac mainagano i saulosi ? Poki co mam aqua glo z przodu i normalna z tyłu. Moze je odwrocic ? a moze tylnia wylaczyc ? Czy musze cos kupowac ? Czekam na wasze propozycje i pozdrawiam.

Posted
Moze je odwrocic ? a moze tylnia wylaczyc ? Czy musze cos kupowac ?

a moze wezmiesz je najpierw je zamienisz miejscami, a pozniej ewentualnie zapytasz ? minuta roboty i swietowki zamienione... ehh...

a czy musisz cos kupowac? a co wogole chcesz? rower, skrzypce ? nie wiem o co ci chodzi.

Posted

co to znaczy "normalną" dla mnie aqua glo jest w miare normalna. Co do skrzypiec i roweru to ja bym wziął rower, każdy umie jeździć na rowerze a nawet jak nie umie to łatwiej się tego nauczyć niż gry na skrzypcach.

Posted

normalna mialem na mysli standardow w zestawie z pokrywa.

Rower juz mam tak nawiasem mowiac i polecam

goraco: Giant Explorer :) Skrzypce nia pasuja do piaskowca :)))

Posted

a coś na tej "normalnej" jest napisane? Każde skrzypce można dobrać do piaskowca to kwestia ilości szelaku w politurze.

Posted

sprawdze dzis napisy to dam znac. Pojade rowerem ale po drodze sklepy muzyczne w niedziele zamkniete wiec skrzypiec nie bedzie w malawi ://

pzdr

Posted

no bardzo mozliwe a jesli tak to co warto ja zamienic na power glo ? pytam bo slyszalem kiedys taka prozozycje ze power lo d oprzodu i aqua glo do tylu jesli pyszczaki typoeo niebieskie i zolte a saulosi i maingano takei wlasnie sa. Natomiast nie chcialbym juz dalej inwestowac bo chwilo kasa na co innego potrzebna