MateuszT Opublikowano 24 Października 2008 #11 Opublikowano 24 Października 2008 Przypominam, że pod ankietą nie piszemy postów dublujących zaznaczone odpowiedzi. Posty nic nie wnoszące do dyskusji usunąłem.
meth Opublikowano 24 Października 2008 #12 Opublikowano 24 Października 2008 Ślicznych, falujących szarych krasnorostów niema, czy zostały ukryte pod inną nazwą?
romekjagoda Opublikowano 27 Października 2008 Autor #13 Opublikowano 27 Października 2008 Meth faktycznie wyszło ograniczenie autora ankiety - nie zamieścił krasnorostów! pierdoła jedna Jak mi odpowiesz na pytanie, czy mogę zmieniać pytania w ankiecie w czasie jej trwania bez utraty odpowiedzi dotychczas wysłanych to specjalnie dla Ciebie dodam krasnorosty
meth Opublikowano 30 Października 2008 #14 Opublikowano 30 Października 2008 Jak mi odpowiesz na pytanie, czy mogę zmieniać pytania w ankiecie w czasie jej trwania bez utraty odpowiedzi dotychczas wysłanych to specjalnie dla Ciebie dodam krasnorosty Technicznie to nie wiem czy można zmienić, ale to chyba nie etyczne Myślę, że za parę miechów można ponowić ankietę, bo u mnie na przykład rozpoczęła się ekspansja zielenic (nie, nie sinic ) i jeśli tendencja się utrzyma to za parę tygodni będę mógł zaznaczyć - „Mam akwarium więcej niż 6 miesięcy i zielenice - bujne, intensywne dywany”, dziwne to trochę, bo co prawda zmieniłem oświetlenie ale jednocześnie zredukowałem obsadę i skróciłem czas oświetlenia, niezbadane są ścieżki glona...
romekjagoda Opublikowano 30 Października 2008 Autor #15 Opublikowano 30 Października 2008 Meth chłopie, tchnąłeś nadzieję w moje serce Ja też niebawem redukuję, i zobaczymy, czy coś się zmieni. Oświetlenie zmieniłeś z jakiego na jakie? (sorry za OT)
makok Opublikowano 1 Listopada 2008 #16 Opublikowano 1 Listopada 2008 ello po nieobecności... ja mam akwa (to nowe i w dodatku po niedawnej przerowadzce) mocno krótko i czarne krasnorosty w postaci dywanów zaczynają się pojawiać dzieki Marsowi dostałem z miesiąc temu 5 valisnerii i na nich przeniosły się glony... imho jedyny pewny sposób na szybkie ich posiadanie, to przeniesienie
Rekomendowane odpowiedzi