Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale przecież po wyłączeniu nie trzeba ponownie zasysać wody bo woda w rurkach i w kuble już jest, wystarczy przed wyłączeniem go z prądu zakręcić zaworki :wink:

u mnie tez woda splywa :wink:

a poza tym nie kazdy ma aquastopy :D

Opublikowano

Zenek ->

Hmm, jakby to powiedzieć (napisać), wiem, że jego los jest i będzie przesądzony, ale on, pomimo, że ma wokół samych wrogów po prostu walczy o swoje.

Gdyby to była rybka, która się poddała, to ..., ale tutaj, on po prostu jest jak "nieproszony gość". Jak wyczuwa, że w akwa jest pokarm, startuje. Wylatuje na oślep, gdzieś do dna i szuka. Jak inne pyski są zajęte walką o opadający pokarm on w tym czasie buszuje po dnie i łapie co popadnie, raz extras raz kupa :(

Nie mam sumienia tak odważengo i walczącego o życie gościa po prostu skasować. Jak obserwuję, to on ma po prostu już wypracowaną swoją strategię postępowania i na dodatek naprawdę jest ona skuteczna. Nie daje się zabić :shock: a podjadać potrafi. Do granulatu lub wszelkich kulek po prostu nawet nie startuje, ale jak w akwa pojawiają sie płatki, czyli w kilka sekund mamy ogólny burdel -> jest natychmiast i zażera się przez nikogo niepokojony.

Temat trudny moralnie -> wybaczcie ale na ten moment nie mam sumienia, ale nie mam też, co najgorsze, pomysłu co dalej :(

Opublikowano

a moja rada jest krótka - eutanazja

przyroda jest brutalna więc albo się mu skróci życie albo w końcu ktoś inny mu je skróci ale wcześniej długo będzie się męczył, teraz raczej zajefajnego zycia nie ma :/