meth Opublikowano 26 Września 2008 #11 Opublikowano 26 Września 2008 Co to za amazonie kolega ma? Taką z kranówy tylko? Czy przygotowuje wodę za pomocą filtra RO? A może czarne wody? Bo możesz z malawi zrobić niezłe bagno...
mars Opublikowano 26 Września 2008 #12 Opublikowano 26 Września 2008 amazonia to nie teges a przy tej ilosci wody to więcej sobie mozesz szkody zrobic destabilizująć PH i twardości niż poprawić nitryfikacje
pawel0616 Opublikowano 27 Września 2008 Autor #13 Opublikowano 27 Września 2008 Macie racje...nie ma sensu dodawac tej wody :roll: wrzucilem heada aqua szuta 750 gabka+ta moja kaskada no i zewnetrzny. Zobaczymy co z tego bedzie :? Bardzo dziekuje za pomoc i wyrozumialosc :oops: mam nadziej ze kiedys i ja bede mogl komus pomuc ale do tego jeszcze dluga droga! pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje, bede meldowac o sukcesach i porazkach:)
Neno Opublikowano 27 Września 2008 #14 Opublikowano 27 Września 2008 A może pochal się skąd jesteś - będzie łatwiej obdarowa Cię wodą . ja np. dla chetnego mam co tydzień 500l - więc jak ktoś zakłada - zapraszam z własnymi pojemnikami
pawel0616 Opublikowano 27 Września 2008 Autor #15 Opublikowano 27 Września 2008 hehehe dziekuje! pozdrawiam z Gdańska
Rekomendowane odpowiedzi