Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wlasnie troche wyjalem ceramiki a i tak cieknie chyba bede musial kupic nowy filtr- :x nie wiem juz sam co robic!? Jeszcze jedno pytanie do uzytkownikow fluvala, sprawdzcie czy macie rowniutki ten rowek pod glowica?? u mnie jest z przodu malutka szparka, a z tylu taka na ok 2mm.

Opublikowano

Fluval podpisal sam sobie wyrok. Kupuje JBL 250 bo uzytkownicy go polecaja. Jesli chodzi o fluvala to mialem go ponad 4 lata i dzialal wporzo wiec nie mowie ze bym go nie polecil, ale teraz mnie wkurzyl i zmieniam go, poza tym i tak byl troszke za maly na to akwa. Uszczelnil bym go domowymi sposobami ale moga mnie zawiesc i moge miec 250l wody na panelach, ktore nie lubia wody zbytnio. co myslicie o JBL 250?? faktycznie jest godny polecenia(gwarancja 4 lata wiec dosc sporo)????

Opublikowano

kup e700 - odpinane rurki na szybko zlaczke i nowsza konstrukcja a roznica w cenie niewielka

http://www.allegro.pl/item369273874_jbl ... szawa.html

jak na twoje 250l najlepiej to chyba ten

http://www.allegro.pl/item372447972_jbl ... szawa.html

i gratuluje wyboru MUWIMY NIE CIEKNACYM KUBLOM :-)

jak masz gwarancje 4 lata to nawet jak sie cos popsuje to se wymienisz - napewno nie bedzie ciekl :-)

Opublikowano

Jbl 250 słynie z wadliwej serii ,problemy z głośną pracą wirnika. Druga alternatywa wskazana przez smithpl, wydaje się do Twojego akwa właściwa.

Opublikowano
myslicie o JBL 250?? faktycznie jest godny polecenia(gwarancja 4 lata wiec dosc sporo)????

Polecilabym go naszej, osiedlowej sprzataczce, wlascicielom Cichlid Press, Melisy 69, Czlonkom Rady Miasta Sosnowiec i Zarzadowi Drog i Autostrad. Ponadto ludziom odpowiedzialnym za strategie marketingowe Fiata, mojemu proboszczowi i pani d polskiego co chciala mnie uwalic w podstawowce.

Reasumujac- jest godny polecenia.

Opublikowano
myslicie o JBL 250?? faktycznie jest godny polecenia(gwarancja 4 lata wiec dosc sporo)????

Polecilabym go naszej, osiedlowej sprzataczce, wlascicielom Cichlid Press, Melisy 69, Czlonkom Rady Miasta Sosnowiec i Zarzadowi Drog i Autostrad. Ponadto ludziom odpowiedzialnym za strategie marketingowe Fiata, mojemu proboszczowi i pani od polskiego co chciala mnie uwalic w podstawowce.

Reasumujac- jest godny polecenia.

Opublikowano

mam prosbe, jak go bedziesz mial to zrob fotki calosci i poszczegolnych elementow w srodku....

nie ma nigdzie zdjec a podobno jest tam fajny system pre i post filtra

pozwala to latwo czyscic filtr bez potrzeby dotykania bio ktore lezy w dolnych koszach.

Opublikowano

Oki! Zamieszcze fotki zeby mozna bylo poogladac. Mam nadzieje ze bedzie cichy i nie bedzie zadnej innej wady fabrycznej. Zobacze jak to wyglada i moze zostawie gabki a reszte ceramika wysypie, czy nie polecacie takiego

rozwiazania??