Skocz do zawartości

Gdzie w 2026 roku szukać ryb?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem. Napisałem to by nie kojarzyć zakończenia współpracy z pogorszeniem jakościowym ryb z hodowli, bo nie to było powodem.

Opublikowano
14 godzin temu, radek84 napisał(a):

Hej, dzięki za odpowiedzi. 

@Radiowski widziałem te oferty. mały wybór - taka handlowa topka jak auratus i yellow 30 lat temu.

@darianus jadę do Sebastiana w sierpniu po ryby z tanganiki to od razu obejrzę malawi ;)

@Robert_P jak oceniasz kondycję ryb? 

@Jokwise z kolcobrzuchem już raz miałem do czynienia i drugi raz nie zamierzam. Typowa masówka idąca na ilość niestety

Najbardziej zależy mi na opiniach potwierdzonych zakupem. Czy ktoś coś może powiedzieć o malawian.pl ?

Kondycja ryb bardzo dobra... Po transporcie były trochę ospałe, bo głodne... wpuszczałem do zbiornika zero więc się też nie spieszyłem, po nakarmieniu odzyskały kolory w try miga i teraz śmigają jak głupie. Zakup 43 szt., pięć gatunków i po dwóch tygodniach 100% w pełni funkcjonalna i zdrowa, bez żadnych śladów, że coś może być nie tak.... Do tego piękne wybarwienia, socolofi się mieni, samce maingano zachwycają czernią, elongatus mpanga ekstra... Ktoś tu już pytał o zdjęcia więc wrzucam co dostałem. Ryby takie ruchliwe, że to prawdziwa sztuka zrobić wyraźne zdjęcie

IMG20260717121145.jpg

IMG20260722163024.jpg