micia Opublikowano 25 Maja 2008 #1 Opublikowano 25 Maja 2008 Mam swoją stronkę o moim akwarium http://www.malawi-moje.yoyo.pl/ Ciekawa jestem co o niej myślicie, ale także co myślicie o moim akwa. Nie ukrywam, że tak jak większość uczę się na własnych błędach (mam nadzieję, że rybcie mi to wybaczą) Cytuj
meth Opublikowano 25 Maja 2008 #2 Opublikowano 25 Maja 2008 Przejrzałem na razie tylko pobieżnie, zdjęcia niestety się nie wczytują, nie wiem może tylko u mnie? Cytuj
micia Opublikowano 25 Maja 2008 Autor #3 Opublikowano 25 Maja 2008 Nie słyszałam o żadnych kłopotach z tą stroną. Jakiej używasz przeglądarki? Cytuj
meth Opublikowano 25 Maja 2008 #4 Opublikowano 25 Maja 2008 Już wszystko śmiga, musiały być chwilowe problemy Cytuj
Zealota Opublikowano 25 Maja 2008 #6 Opublikowano 25 Maja 2008 Troszke szybko pyśki wpuściliście, bo zdaje się, że zbiornik zalewany świeżą wodą. No i chętnie bym oblukał większą fotkę końcowego efektu, bo troche mała A co za problemy z tłem 3d? Cytuj
micia Opublikowano 26 Maja 2008 Autor #7 Opublikowano 26 Maja 2008 Woda nie była tak całkiem świeża, wlaliśmy tam zawartość akwarium 240 litrowego, reszta była świeża. Wydaje mi się więc, że tydzień w zupełności wystarczył. Z resztą ryby są w znakomitej formie. Co do problemów z tłem, to może nie są to dosłownie problemy, ale o tym szerzej na stronce napisze mój mąż. Fotki się robią. Akwarium stoi naprzeciw okna (ze względu na układ mieszkania) i trudno zrobić dobra fotkę, ale w końcu nam sie uda. Cytuj
starykot Opublikowano 26 Maja 2008 #8 Opublikowano 26 Maja 2008 Bo dobre fotki akwarium robi się w nocy, przy zgaszonym świetle i bez lampy Cytuj
micia Opublikowano 26 Maja 2008 Autor #9 Opublikowano 26 Maja 2008 Zupełnie nie znam się na fotografii, ale w końcu w moim wieku jest jeszcze mnóstwo czasu, żeby się podszkolić Póki co to na stronce w zakładce "blog" jest parę fotek. Nie są obrobione ale coś nie coś widać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi