Skocz do zawartości

"Nasze Akwarium" na grupie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trafiłem na grupie na bardzo burzliwą dyskusje o magazynach akwarystycznych a konkretnie dwóch – „Nasze Akwarium” i „Magazyn Akwarium”. Ten drugi jest oceniany dość negatywnie, natomiast NA ma pozytywne opinie:

Ostatnio wspólnie ze znajomymi akwarystami(wszyscy jesteśmy doktorami

biologii lub chemii)przez kilka miesięcy regularnie kupowaliśmy dwa

miesięczniki akwarystyczne(Magazyn Akwarium i Nasze Akwarium),

porównywaliśmy artykuły ich poziom jak i jakość zdjęć.

Kolejne pismo to "Nasze Akwarium"-tu coraz lepiej, z miesiąca na

miesiąc coraz ciekawsze artykuły i dobrej jakości zdjęcia, niektóre

zdjęcia naprawdę świetne. Pismo jest coraz lepsze, a to za sprawą

kilku autorów którzy co miesiąc publikują swoje artykuły i widać znają

się na rzeczy-tak trzymać!:-)

w "Naszym Akwarium" według mnie piszą sami

eksperci i profesjonaliści-- doktorzy, profesorowie, magistrzy- oni są

w tym bardzo dobrzy...

:D

W Naszym Akwarium co miesiąc są dobre

teksty i coraz lepsze zdjęcia

Ogólnie NA jest dobrze oceniane przez czytelników, biorąc pod uwagę współprace klubu z tym pismem a także cykliczne publikacje artykułów i zdjęć przez klubowych kolegów myślę, że to bardzo dobrze rzutuje na klub i przede wszystkim na autorów publikacji. A z opinii ludzi wywnioskować można, że magazyn idzie w dobrym kierunku a foty i artykuły są coraz lepsze – a to pewnie w znacznej mierze zasługa artykułów rodem „malawi”. :wink: Wypada pogratulować pracy i wiedzy. :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z naszego pktu widzenia NA to zdecydowanie przyjazny tytuł. Sami o sobie piszą że to magazyn dla średniozaawansowanych fanów akwarystyki. Moim zdaniem to godny następca dawnego "Akwarium". Trzymają poziom. Jedyny wybryk to ten z jednego z pierwszych numerów z "wspomaganym" porodem. Ale każdemu się zdarza. Co do MA to takie pisma są też potrzbne, to pismo bardziej ogólnoakwarystyczne i pismo dla mniej zaawansowanych (chociaż artykuły z Projektu Tanganika są delight:) Kolekcjonuję NA z ogromną przyjemnością i czytam niemal od dechy do dechy. MA zdarza mi się kupować...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.