Pokarm liofilizowany/ suszony
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
-
Pompa obiegowa jest składnikiem układu - z narurowcem lub sumpem Filtr, który masz jest po prostu słabym mechanikiem Uważam, że Twój pomysł jest OK Aquael BT - bo ma sterowanie pompą co może się przydać gdybyś zmienił biotop lub tańsza opcja Ultramax 1500-2000 - co Ci wejdzie pod baniak. Bardzo udane filtry
-
Tak przeglądałem sobie internet i natrafiłem na nowość Aquaela tj. ultramax BT. Może to byłby dobry wybór? Możliwość sterowania przez appke i spora wydajność. Jeśli jednak nie, to może macie jakieś propozycje co do tych pomp obiegowych do centralnego? Bojack z tego Jebao to masz na myśli pompe cyrkulacyjną?
-
Jeżeli woda jest "mętna" to problem raczej w filtracji biologicznej. Tak czy inaczej, poprawiając mechaniczną, poprawisz też biologiczną. Tak jak wspomniał Jaro, możesz użyć pomóżmy od centralnego, możesz też użyć typowej akwarystycznej, np. Jebao.
-
Pompa do centralnego ogrzewania
-
Dokładnie, woda nie jest do końca klarowna, do tego te nieszczęsne glony... A to musi być taka specjalna do akwarium pompa obiegowa?
-
A masz obecnie jakieś problemy z filtracją? Jeżeli potrzebujesz zmian i kuleje filtracja mechaniczna, a lubisz majsterkować, to pompa obiegowa + filtr narurowy zrobi najlepszą robotę i wyjdzie tanio i wydajnie. Dodatkowo pompy obiegowe są ciche i bezawaryjne.
-
Hej, mam opcje kupić uzywanego Eheim Professionel 3 1200XLT za 400 zl , obecnie dziala eheim professionel 4+ 350T. Z tego pierwszego myślałem żeby zrobić mechaniczną filtracje, czy jest warty zakupu? A może jest coś innego godnego polecenia?
-
Wszystko zależy w jakim etapie rozwoju te ryby są, gdy są wystarczająco młode to trochę podrosną, ale nigdy nie będą jak ryby, które dorastały w dobrych warunkach. Z dorosłymi rybami na poprawę ich wyglądu nie ma szans, jedynie na poprawę ich bytu.
-
By Maciek 1205 · Posted
Witam serdecznie. Mam pytanie związane z chowem pyszczaków. Czy jeżeli przejął bym stadko skarłowaciałych pyszczaków z powodu hodowli w malym przerybionym zbiorniku o zapewnił bym im takie warunki jakie powinny mieć od samego początku dojdą do formy i zaczną zdrowo rosnąć i wyglądać? -
Oddam za kawę sześć młodych Chindongo saulosi: 2 szt ok 2,5 cm 2 szt ok 3,5 cm 1 szt ok 4 cm 1 wybarwiający się samczyk ok 5,5 cm (tatuś w stopce :)) Odbiór w Gaju pod Krakowem.
-
-
Topics
-
Images
Recommended Posts