krisq75 Opublikowano 6 Maja 2008 #31 Opublikowano 6 Maja 2008 Sluchaj doswiadczonych kolegow z forum ja posluchalem ijestem zadowolony z wymiarow Wezto co ja czyli 120X50X50. Polecam 50 to jest to
yaro Opublikowano 7 Maja 2008 #32 Opublikowano 7 Maja 2008 (zadne moje duze ryby nei uzywaja tła strukturalnego jako domku/itp) duża ryba ktora jest dominująca rzadko kiedy musi się chować. Natomiast w moim przypadku, w okolicach tła bunkrują się samice noszące, poturbowane ryby które nie chcą rzucać się w oczy, więc nie widzę bezzasadności mojego stwierdzenia o użyteczności tła.
sision Opublikowano 7 Maja 2008 #33 Opublikowano 7 Maja 2008 (zadne moje duze ryby nei uzywaja tła strukturalnego jako domku/itp) duża ryba ktora jest dominująca rzadko kiedy musi się chować. Natomiast w moim przypadku, w okolicach tła bunkrują się samice noszące, poturbowane ryby które nie chcą rzucać się w oczy, więc nie widzę bezzasadności mojego stwierdzenia o użyteczności tła. Zgadzam się w 100%, od kiedy włożyłem cr do akwa, wiele ryb chroni się właśnie w jego zakamarkach. Gdyby tła nie było, wiadomo - chowanie się w tych częściach akwa byłoby niemożliwe.
Rekomendowane odpowiedzi