Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 29.01.2023 o 21:26, Bartek_De napisał(a):

Światło robi robotę👍 Skąd masz?;):D

Od dwóch takich co zmienili moje spojrzenie na światło w akwarium 😉👍

• Lubię to 2
  • Haha 1
Opublikowano
W dniu 29.01.2023 o 21:40, Pikczer napisał(a):

Na fotkach z 18 stycznia 1 i ostatnie zdjęcia to jakiś Otopharynx? Fajną buźkę ma. 

Bardzo fajny i przyjemny rybon dla oka, polecam 👍

Otopharynx Lithobates Sulphur Head Zimbabwe Rock

Opublikowano (edytowane)

Co do ostatniego filmu:

Bastian - powiem ci, chapeau bas!

Naprawdę w tym akwarium osiągnąłeś naturę. Oglądając filmik poczułem bryzę z nad Malawi. Te nawisy i realistyczny wygląd modułów, tym samym groty, różna gradacja piasku, losowe rzeczy jak kawałek korzenia, muszelka. Dopracowane w każdym detalu. To niesamowite, że ja zawsze przewijający filmiki z yt, a poradniki oglądający na speedzie x1.5, ten filmik obejrzałem normalnie od początku do końca i się zdziwiłem, że się już skończył. 

Filmik osiągnął poziom taki, jak zawsze się oglądało na wygaszaczach ekranu zastanawiając się, jak to możliwe mieć tak pięknie.

Poprzeczka wysoko, tak trzymaj! Gratki!

Edytowane przez Falcowski
  • Lubię to 4
  • Dziękuję 1
Opublikowano
W dniu 31.01.2023 o 22:40, Bastian napisał(a):

Bardzo fajny i przyjemny rybon dla oka, polecam 👍

Otopharynx Lithobates Sulphur Head Zimbabwe Rock

Mnie też urzekło to zdjęcie. 💙Zapisuje sobie na przyszłość ten gatunek jakby jakimś cudem mój baniak się „rozciągnął „ 😅 

Szkiełko prezentuje się zacnie!

• Dziękuję 1
Opublikowano
8 minut temu, Ziemiojad napisał(a):

Jak to jest z drewnem w akwarium z rybami z Malawi. Można je dawać? 

Oczywiście , że można.  Przykładowo Acei pływa w strefie gdzie występują korzenie.  Tak na marginesie.. serpentynit też nie występuje w jeziorze a my nagminnie wkładamy go do Malwai.

• Lubię to 3
Opublikowano
W dniu 4.02.2023 o 22:09, Ziemiojad napisał(a):

Też mi się podobało. Ale mam pytanie. Jak to jest z drewnem w akwarium z rybami z Malawi. Można je dawać? 

Uważam że jakikolwiek korzeń, patyk idealnie pasują do malawi i trochę urozmaicają naszą aranżację 👍

• Lubię to 3