Skocz do zawartości

Karty klubowe => pióra => sentymenty => pasje :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat jeśli chodzi o karty, to Starykot jest jedyną władną osobą. Ale z tego co kojarze, to karty były wysyłane czas temu jakiś ...

Proponuję puścić Kotu PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

11 polaminowanych w sobotę kart trzymam właśnie w ręku. Przepraszam wszystkich którzy sie naczekali, ale pomijając fakt ze strasznie ostatnio jestem zapracowany, to na domiar złego mój dostęp do laminarki znacznie sie ograniczył, a jako że produkcję i wysyłkę kart pokrywam z własnej kieszeni, to nie usmiechało mi się laminowanie kart po 2 zł za sztukę. Udało sie załatwić po 50 gr i sa juz polaminowane. Żeby było szybciej to wyśle je poleconym przez moją firmę, jednak w związku z tym nie przyjda do was w kopertach KM tylko w zwykłych (myślę że prebolejecie:) ). Dziś wysyłam karty.

kot.

Opublikowano

Moi leniwi koledzy z pracy nie chcieli mi tego wpuisać w ksiażkę, więc wysłałem listem zwykłym ... ale wysłałem :)

Karty poszły do nastepujących osób:

1. Robert Iżewski

2. Robert Mazurkiewicz

3. Dominik Szulc

4. Marcin Kończak

5. Mirosław Kotowski

6. Michał Matyasik (nie jestem pewien czy napisałem dobrze nazwisko, ale tak masz podane w bazie)

7. Artur Skłodowski

8. Artur Dusza

9. Marcin Kubalka

10. Marcin Przybyłek

11. Marcin Soboń

kot.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.