Andrzej Głuszyca Opublikowano 3 Marca 2022 #11 Opublikowano 3 Marca 2022 5 minut temu, Tomasz78 napisał: na kwiatowej są zawsze z dużą ofertą ryb nawet w okresie zimy? Tak..są nawet w zimę.
Szkodziu Opublikowano 4 Marca 2022 Autor #12 Opublikowano 4 Marca 2022 Panie Andrzeju @Andrzej Głuszyca - czy można dostać do Pana jakiś namiar np. na facebooka (nie wiem czy Pan korzysta). Chciałbym przedyskutować jeden temat, a tu wiadomości prywatne to kicha.
Tomasz78 Opublikowano 4 Marca 2022 #13 Opublikowano 4 Marca 2022 Byłeś dzisiaj na giełdzie kwiatowej?
Szkodziu Opublikowano 4 Marca 2022 Autor #14 Opublikowano 4 Marca 2022 Byłeś dzisiaj na giełdzie kwiatowej?Tak byłem. Straszna bieda. Na dworze 1 sprzedawca z korzeniami, filtrami, grzankami i innymi pierdołami chińskimi najniższego sortu. W środku z 4 sprzedawców z rybami ale jeśli chodzi o Malawi to tylko jeden miał Saulosi po 10zl sztuka co dla mnie jest chorą ceną jak za takie maluchy 2cm. Ogólnie nie polecam tej giełdy. Może w lecie jest lepiej.Pozdrawiam 1
Tomasz78 Opublikowano 4 Marca 2022 #15 Opublikowano 4 Marca 2022 16 minut temu, Szkodziu napisał: Może w lecie jest lepiej. Tak, podobno są tam ci sami sprzedawcy co byli na ul. robotniczej za dworcem świebodzkim, a na robotniczej byłem wiele razy i z doświadczenia wiem że najwięcej sprzedawców i największy wybór ryb było zawsze w okresie letnim.
Nath_147 Opublikowano 4 Marca 2022 #16 Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Szkodziu napisał: miał Saulosi po 10zl sztuka co dla mnie jest chorą ceną jak za takie maluchy 2 cm. W hodowlach/sklepach masz po 15-20zl za tą samą wielkosc. 2 cm rybka to taka co ma ok 2-3 miesiące. Prywatnie z olx to można kupić po 5zl, tylko nie wiesz co dokładnie kupujesz i jakiej jakości będzie rybka jak już wyrośnie. No i zauważ że takich rybek nie kupujesz do tydzień, tylko raz na kilka lat, także za dobre rybki warto zapłacić. Edytowane 4 Marca 2022 przez Nath_147 3
Rekomendowane odpowiedzi