Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stosowanie soli zwłaszcza jodowanej nie jest dobrym pomysłem. Kwestia braku widocznych objawów u ryb Czarka czy innych osób wynika z tego, że ryby są zdrowe silne i dostają ten pokarm stosunkowo rzadko. Może jednak nastąpić sytuacja kiedy ryba będzie osłabiona i po otrzymaniu dodatkowego czynnika osłabiającego jelita nastąpi przesilenie i ryba ktora miała szanse zwalczyć chorobę jednak się jej podda. Dlatego pomimo wielu pokus ( lenistwa przede wszystkim ;) ) też pomimo iż wielokrotnie miałem ochotę dac makaron który jest przygotowany na rosół zawsze gotuje go osobno bez soli.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.