Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde, nie było mnie cały dzień i proszę... ale tu dziwnie, nie umiem się połapać :( tak się przyzwyczaiłem do poprzedniego wyglądu, fajnie było :(

Opublikowano

a ja wprost przeciwnie... stare było imho zbyt konserwatywne... i jestem za tą kolorystyką układem itd nawet jako "alternatywa"

preferuję nowoczesne layouty i jasne barwy... łatwiej się czyta w nocy :wink:

jak Wy sobie nie radzicie? zamiast 100 postów jest o wiele wygogniejsze "zobacz aktywne wątki" gdzie są wszystkie ostatnie, a nie tylko te w których ktoś coś napisał...

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będziemy mieli takich problemów jak ostatnio forum nanoreef. Też wymienili silnik ale podczas upgrade-u bazy danych, posty im się przemieszały i z dnia na dzień stałem się ekspertem od morszczyzny.

Opublikowano

muszę przyznać, że dla mnie wygląda to mało czytelnie i jakoś tak zimno :roll:

gdzie to malawijskie ciepełko?

mam nadzieję że powóci :lol::P

Opublikowano

Fakt niebieski jest kolorem zimnym...Ale jakoś nie mogę sobie np.ciepłego różowiutkiego Forum Malawi wyobrazić:D Już się powoli przyzwyczajam i przyznam że zaczyna mi się podobać.Nadal jednak nie wiem co znaczą te ikonki przy topikach.

Dobra robota chłopcy :wink:

Opublikowano

Czytać panowie, czytać:)

VDR napisał, że wszystko w fazie zmian jeszcze. Już dziś wygląd się troche pozmieniał. Jutro znów coś nowego zagości. To troche trwa ale warto poczekać. Ten silnik jest o niebo lepszy i zwykły klubowicz ma wiele więcej funkcji. Choćby zakładki by szybko znaleźć najważniejszy dla siebie temat.

Co do 100 ostatnich postów to nigdy tego nie włączałem. Wg. mnie badziewie to było bo wyświetlało wszystkie napisane posty, czasem 10 wierszy to były odpowiedzi do jednego tematu. Nie lepiej wejść na forum, kliknąć "zobacz nowe posty" i wyświetlają nam się ładnie upożądkowane wszystkie tematy?!

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.