Bartek_De Opublikowano 28 Września 2021 #11 Opublikowano 28 Września 2021 2 godziny temu, piotriola napisał: mam nadzieję że wstawisz fotki z młodymi.pozdrawiam Jeśli przeżyją, livingstonii będzie miał robotę do zrobienia Kolego @Jankes jeśli mnie oko nie myli masz tam jeszcze Pielęgnice Zebry? To całkiem inny biotop
Jankes Opublikowano 28 Września 2021 Autor #12 Opublikowano 28 Września 2021 Mlode sa już w innym baniak tak jest tam parka zebry, ratowalem te rybki przed smierca sąsiad chcial je wyrzucic i tak już plywaja razem pół roku jak narazie nie ma chetnego do adopcji 1
Robson79 Opublikowano 28 Września 2021 #13 Opublikowano 28 Września 2021 W dniu 25.09.2021 o 20:53, Jankes napisał: Witam. Czy jest mozliwa taka krzyzowka jak w temacie posta? A tak apropo to skąd ten Saulosi w temacie? Skoro napisałeś że samica Yellow wytarła się z tym żółtym samcem... 1
piotriola Opublikowano 28 Września 2021 #14 Opublikowano 28 Września 2021 4 godziny temu, Jankes napisał: Mlode sa już w innym baniak Fajne maluchy, na zdjęciu bardziej są podobne do taty. Faktycznie wyszły białe, czy są jakieś żółte ?
Jankes Opublikowano 28 Września 2021 Autor #15 Opublikowano 28 Września 2021 5 minut temu, piotriola napisał: Fajne maluchy, na zdjęciu bardziej są podobne do taty. Faktycznie wyszły białe, czy są jakieś żółte ? Nie. Jak narazie wszystkie takie blade
Falcowski Opublikowano 29 Września 2021 #16 Opublikowano 29 Września 2021 Moje niektóre Yellowki też na starcie były blade, ale potem się wybarwiały. Myślę, że mogło trochę od warunków zależeć. A tak swoją drogą, to odmian Yellow w jeziorze jest kilkanaście, każda wygląda inaczej, zależnie od regionu. http://www.malawi.si/DistributionMaps/Labidochromis/slides/Labidochromis_caeruleus.html 2
Rekomendowane odpowiedzi