Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Tonny24 napisał:

Witam kupował ktoś rybki z hodowli w Kieźlinach niedaleko Olsztyna? 

nie, ale powinno zastanowić, dlaczego nie ma zdjęć sprzedawanych ryb ? Kiedyś poprosiłem o zdjęcia, fakt zostały wysłane, ale nie zachęciły mnie do kupna, szukałem jednego gatunku. Wg. pseudohodowca, z kosmicznymi cenami.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja polecam firmę z Warszawy. Mieszkam w Warszawię i tam kupowałem kamienie do mojego akwarium.

Cena kamienia jest w okolicach 0,6-0,8 zł/kg

PHU Leszczyński
http://phu-leszczynski.pl/
Ul. Płochocińska 159
03-044 Warszawa

Kontakt
Tel: +48 508 083 401
Tel: +48 508 083 402
Tel: +48 (22) 497 09 58
E-mail: biuro@phu-leszczynski.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mamy 21 wiek. I jezeli ktos prowadzi wlasny interes to moim zdaniem powinien dbac o stały kontakt z klientem.  Nie tylko przez tel i media społecznościowe. Jezeli tego nie robi to chyba znaczy że nie dba interes,a jezeli nie dba o interes i o kontakt z klientem to raczej nie dba o towar ktorym obraca. Malawian powinien brac przykład z takich sprzedających jak np Darek Gaża,FishMegic... . Takie jest moje zdanie. I to nie jest reklama ale moje spostrzeżenia.

• Lubię to 2
Opublikowano

U pana Darka Gazy bylem osobiscie  już dwa razy. Zawsze odbiera telefon, a jak nie moze odebrac, to dzwoni na numer, który do niego dzwonil. I to jest dobre podejscie do klienta.

• Lubię to 5
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.