Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Kwietnia 2016 #101 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Bumat już dawno ozmaczony ...właśnie. Takie informacje giną w natłoku. To ,że się dublują to OK:) Cytuj
Merlot Opublikowano 9 Kwietnia 2016 #102 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 ...właśnie. Takie informacje giną w natłoku. To ,że się dublują to OK:) To że się dubluje świadczy tylko pozytywnie o Bumacie :-) Cytuj
Zawilka Opublikowano 10 Lipca 2016 #103 Opublikowano 10 Lipca 2016 Witam. Chciałbym napisać 2 słowa o polecanym tu składzie kamieni w Strzegomiu, Al-granit się nazywa czy jakoś tak. Pozdrawiam. U Alberta nie polecam już nic. Kiedyś było bardzo tanio, później drogo, a teraz jest masakra! Za 5l wiaderko grysu 20zł... Serpentynit i łupek to już masakra. W Strzegomiu można tylko w Kam-Trans tanio trafić, bo ceny za tony. Ogólnie z serpentynitem polecam Sobótkę, a w zasadzie Nasławice. Za 150kg 16zł. Jak za darmo. Na składzie czułem się jak dziecko w zabawkowym. 1 Cytuj
led4grow Opublikowano 13 Lipca 2016 #104 Opublikowano 13 Lipca 2016 Dziś byłem w Eldasbis na Al.Bohaterów Warszawy 37 w Szczecinie, kupiłem 65kg serpentynitu po 0,70zł/kg. Cytuj
grzegorz77 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 #105 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Na mapie nie widziałem hodowli w Żorach "Tanganika-Malawi" a polecam,ostatnio u nich zakupywałem interruptusy i demasoni i jestem zadowolony. Cytuj
egon44 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 #106 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Godzinę temu, grzegorz77 napisał: Na mapie nie widziałem hodowli w Żorach "Tanganika-Malawi" a polecam,ostatnio u nich zakupywałem interruptusy i demasoni i jestem zadowolony. Chodzi tobie o Pana Jacka? Za niedługo mam w planach odwiedzenie jego hodowli,jego oferta wydaje się być bardzo ciekawa... Cytuj
grzegorz77 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 #107 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, egon44 napisał: Chodzi tobie o Pana Jacka? Za niedługo mam w planach odwiedzenie jego hodowli,jego oferta wydaje się być bardzo ciekawa... Raczej Dariusz .A tu strona http://www.tanganikamalawi.pl/kontakt/ Cytuj
egon44 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 #108 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Godzinę temu, grzegorz77 napisał: Raczej Dariusz .A tu strona http://www.tanganikamalawi.pl/kontakt/ Mnie chodziło o całkiem inną hodowlę ... Oferta z twojego linka wydaje się być bardziej atrakcyjniejsza,tak więc trzeba odwiedzić też tą ;)... Cytuj
maruda123 Opublikowano 12 Września 2016 #109 Opublikowano 12 Września 2016 Polecam prywatna osobe od której zakupiłem kamienie Gnejs jak.dobrze nazywam od Pana Romana koło Wejcherowa (pomorze) posiada je w dużych ilościach (tonach) można sobie wybrać jakie sie chce. 608 309 067 To jego numer dał zgode żebym mógł umieścic jego numer Bardzo sympatyczna osoba Posiada różnego rodzaju kamienie i nie jest nastawiony tylko na kase nie wazy kamieni sam nie dawno załozyl akwarium biotopowe. Cytuj
Merlot Opublikowano 7 Października 2016 #110 Opublikowano 7 Października 2016 Odświerzę trochę temat Jeżeli jest możliwość, prosiłbym o dodanie do mapki sklepu TURKUS z Wrocławia. Sklep w DH Astra przy Lotniczej. Dla osób z okolic Kozanowa, Pilczyc, Gądowa, Kosmonautów i kilku innych alternatywa Ikoli (osobiście polecam), która jest dość spory kawałek od tych osiedli. Dodatkowo Turkus mocnow spółpracuje z wrocławskim Trzemielem (którego również polecam), i w przypadku braku jakiegoś asortymentu, dla pomocy klienta dzwonią do siebie wzajemnie, aby poinformować kilenta czy takowy towar jest w którymś ze sklepów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi