Sztuczne rośliny w Malawi??
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez pozner · Opublikowano
Nadal uważam, że popularyzacja tego biotopu powinna wkroczyć we współczesne środki przekazu. FB czy Insta bez nas się obędzie, ale ile my wytrzymamy. Zasady funkcjonowania na Fb przecież możemy sami ustalić. -
Mam nadzieję, że na koniec okresu rozliczeniowego będzie nas więcej. Póki co wygląda to nieciekawie. -
Przez marek_z_81 · Opublikowano
1. @yaro 2. @ziemniak 3. @tom77 4. @bobanr 5. @pablojogi 6. @marek_z_81 7. @CoolPhone 8. @pozner 9. @marcin73m 10. @spiochu 11. @jaras 12. @aurban6 13. @Kubeq 14. @hilux 15. @Bartek_De 16. @bobasxx 17. @darianus 18. @Duckdub 19. @Vrzechu 20. @lukBB 21. @sergio74 22. @Drazekas 23. @bluedrag 24. @Moonlight 25. -
Przez bobasxx · Opublikowano
Ja też jestem za kontynuacją. Ewentualnie samą fazę pucharową można dodatkowo osobno zliczać. -
Przez sergio74 · Opublikowano
Też jestem za kontynuacją zabawy bez zmian. Dla potencjalnych, nowych zawodników można zaproponować zabawę np. w wytypowanie króla strzelców lub pierwszej trójki mistrzostw... -
Przez bluedrag · Opublikowano
Już zakupione i pływają. Za późno się odezwałeś. -
Ja mimo wszystko odniosę się tu do obsady, gdyż tematu chyba nie będzie w odpowiednim dziale. Przemyśl temat acei. To duża, toniowa, a przede wszystkim stadna ryba. 350l. moim zdaniem to trochę za mało. Tych ryb powinieneś mieć w akwarium przynajmniej kilkanaście. Wtedy widać ich styl życia...funkcjonowania. Jeśli miałbyś je zastąpić, to kolorystycznie najbardziej pasują socolofi.
-
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi