Gość Opublikowano 25 Marca 2008 #1 Opublikowano 25 Marca 2008 zakladam nowy watek, bo od pewnego czasu nie dziala mi wyszukiwarka na forum (?) warto cos takiego kupic ? Hagen Fluval Skimmer - filtr powierzchniowy do kubelkow Hagena;
makok Opublikowano 25 Marca 2008 #2 Opublikowano 25 Marca 2008 skimer fajnie mieć, ale czytałem że niekiedy zapowietrza kubeł... jak to Ci nie działa?
Gość Opublikowano 25 Marca 2008 #3 Opublikowano 25 Marca 2008 jak to Ci nie działa? zakladam, ze pytasz o wyszukiwarke... hmm... cobym nie wpisal podaje, ze nic nie znaleziono w wynikach wyszukiwania... jak googlam z domena to pokazuje :?
mars Opublikowano 25 Marca 2008 #4 Opublikowano 25 Marca 2008 jak to Ci nie działa? zakladam, ze pytasz o wyszukiwarke... hmm... cobym nie wpisal podaje, ze nic nie znaleziono w wynikach wyszukiwania... jak googlam z domena to pokazuje :? bo coś tam ostatnio na forum z HTMLem się poprzestawiało - ja akurat w tym temacie jestem noga ale mam nadzieje że sys to naprawi wkrótce
makok Opublikowano 25 Marca 2008 #5 Opublikowano 25 Marca 2008 zakladam, ze pytasz o wyszukiwarke... hmm... cobym nie wpisal podaje, ze nic nie znaleziono w wynikach wyszukiwania... jak googlam z domena to pokazuje :? no to działa Ci, tylko że alternatywna do forumowej Sys wyłączył bo przekleił zawartość czata wyborczego - ale już powinien włączyć bo VDR poprawił wklejonegfo czata i nie powinno być problemu
mutra Opublikowano 25 Marca 2008 #7 Opublikowano 25 Marca 2008 w kwestii skimera to ja słysze raczej negatywne opinie: że się zatyka, przycina etc. Bodajże milc stosował u siebie ale dał spokój z powodu złego stosunku wady/zalety. Masz problem z błonką na powierzchni wody?
Gość Opublikowano 25 Marca 2008 #8 Opublikowano 25 Marca 2008 nie ma problemu z blonka bakteryjna... tak tylko zapytuje, coby ew. jakies usprawnienia wprowadzic, tez doczytalem, ze moze zapowietrzac kubel... wiec raczej sobie daruje...
czester_ Opublikowano 25 Marca 2008 #9 Opublikowano 25 Marca 2008 Wylot z kubła ustaw przy tafli i problem z filmem bakteryjnym zniknie;)
makok Opublikowano 26 Marca 2008 #10 Opublikowano 26 Marca 2008 na ten film to nic nie jest równie wyśmienite jak komin i sump... i tyle... czysta tafla jak się przesiadłem to szczególnie widzę - ale już na szczeście przestałem się denerwować
Rekomendowane odpowiedzi