mazilo Opublikowano 5 Listopada 2019 #1 Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Panowie i panie , obsada już wybrana -Chindong Saulosi -12szt -Metriaclima Chailosi - 12szt -Hara Gallireya Reef - 12szt -Pseudotropheus cyaneorhabdos Maingano - 12szt Oczywiście cała obsada do późniejszej redukcji . Bardzo was proszę o polecenie sprawdzonego/ dobrego sprzedawcy . Jestem z Opola , myśle ze do 200/300km mogę na upartego podjechać . Czy sklep FishMagic jest godny uwagi ? Edytowane 5 Listopada 2019 przez mazilo 1
Slawek-meszek Opublikowano 5 Listopada 2019 #2 Opublikowano 5 Listopada 2019 Ciesze się, że wbrałeś obsadę ale zmieniłbym troszke ilości Ch. Saulosi 14/15 M. Chailosi wystarczy 8szt C. Hara też max 8szt P. Maingano 7/8szt Osobiści polecę Malawiana w Trzebini zawsze brałem stamtąd ryby. Chyba że sam osobiście wybierzesz się do hodowli Fuljer na Słowacji. Sam zastanawiam się aby tam pojechać w najbliższym czasie. 2
Bartek_De Opublikowano 5 Listopada 2019 #3 Opublikowano 5 Listopada 2019 16 minut temu, mazilo napisał: Czy sklep FishMagic jest godny uwagi ? Oczywiście, jak wszystkie inne polecane tu hodowle. Do Żor masz blisko http://www.tanganikamalawi.pl/ zadzwoń, umów się, pojedziesz i zobaczysz na własne oczy. Hodowla robi wrażenie. Miałem od Darka całą swoją obsadę. W galerii możesz znaleźć kilka moich zdjęć Darek ma ryby bardzo dobrej jakości. 2
Boos82 Opublikowano 5 Listopada 2019 #4 Opublikowano 5 Listopada 2019 Lub też Żory . 1h i jesteś na miejscu . Najpierw A4 potem A1 i zjazd parę metrów od celu http://pielegniceafrykanskie.pl 1
SlavekG Opublikowano 5 Listopada 2019 #5 Opublikowano 5 Listopada 2019 Godzinę temu, mazilo napisał: Jestem z Opola , myśle ze do 200/300km mogę na upartego podjechać . Masz do wyboru Malawi Mbuna World, Fish Magic, Tan-Mal, Tanganika-Malawi.
Rekomendowane odpowiedzi