Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oceniasz pracę bez ryb ;) . Spokojnie możesz dać go niżej i hmmm ten wystrój bym jeszcze zmienił bo to raj ale dla narybku :) . Skieruj jeden z wylotów kubła na taflę wody bo widzę że chyba stoi ? 

• Lubię to 2
Opublikowano

No właśnie o tym pisałem żaden nie porusza ci taflą wody. Skróć tą rurkę w tym z tą "łopatką" do kierowania strumieniem, tak aby była ona tuż pod powierzchnią wody.

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano
1 minutę temu, Boos82 napisał:

Lub spróbuj skierować cylkulator na tylną ściankę i lekko do góry to poruszy całą taflę wody. 

Tylko cyrkulator ma sprzątać dno z nieczystości, chyba w takim celu go kupił.

• Lubię to 1
Opublikowano
2 minuty temu, eljot napisał:

Tylko cyrkulator ma sprzątać dno z nieczystości, chyba w takim celu go kupił.

Dokładnie

Opublikowano

Ja mam lekko poniżej tafli wody ( około 10cm) skierowany na tylną ściankę i lekko do góry A na dnie mi piasek przestawia w stronę zasysów. Jutro zrobię jak mówicie. Może będzie lepiej. Sorry za spam w nie swoim temacie.

• Lubię to 1
Opublikowano
30 minut temu, Boos82 napisał:

Ja mam lekko poniżej tafli wody ( około 10cm) skierowany na tylną ściankę i lekko do góry A na dnie mi piasek przestawia w stronę zasysów. Jutro zrobię jak mówicie. Może będzie lepiej. Sorry za spam w nie swoim temacie.

Możesz śmiało pisać.

Opublikowano

2500l/h sprzątnie kupy narybku. Jak ryby podrosną to nie ruszy klocka z podłoża. Miałem 2500 przy 120cm i zdawał egzamin jak ryby były małe. Jak urosły to zmieniłem. Zmień na mocniejszy. 

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1