Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aqua-Dreams Opublikowano 14 Października 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #1 Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) Witam chciałbym zaprezentować możliwości lampki „Double WFS, DR, RB T&D edition 116W” z podwójnym strumieniem światła White Full Spectrum (6500k, 5000lm, 360-840nm)76W, Royal Blue20Wi Deep Red20W. 2 punkty świetlne z w/w diodami Cob Led o łącznej mocy 116W rozmieszczone są od siebie na 40 cm. Lampka osadzona jest na wzmocnieniach poprzecznych m/w 5 cm nad taflą wody. Zamontowane uchwyty do podwieszenia gają swobodę ustawienia kąta padania światła (im wyżej, tym większy). Zamontiwane Timerki czasowe pozwalają na zaprogramowanie wł/wył poszczególnego kanału, a Dimerki na ich natężenie (0-100%) Wymiary: 50/20/3.5 cm Kolor: do wyboru z palety kolorów RAI Już wkrótce odsłona Exclusive Design ze sterownikiem TC-423 ( zmierzchu i świtu) Dostępne różne wymiary, ilość punktów świetlnych, Ilość Timerków, Dimerków, mocowania( podwieszenie, nóżki, stójki), szeroka gamma barw białych (3500-30000k), oraz kolorów i ich mocy. Edytowane 14 Października 2019 przez Aqua-Dreams Kopia 9 1
Bartek_De Opublikowano 14 Października 2019 #2 Opublikowano 14 Października 2019 Powtórzę się, ale Twój nowy aranż jest świetny GratulacjeWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1
Aqua-Dreams Opublikowano 14 Października 2019 Autor #3 Opublikowano 14 Października 2019 1 minutę temu, Bartek_De napisał: Powtórzę się, ale Twój nowy aranż jest świetny Gratulacje Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Dziękuje Bartku 1
SlavekG Opublikowano 14 Października 2019 #4 Opublikowano 14 Października 2019 Tomku jest MEGA, jak już rozmawialiśmy na spotkaniu, bardzo mi się to podoba. Odwaliłeś kawał dobrej roboty 1
marcin73m Opublikowano 14 Października 2019 #5 Opublikowano 14 Października 2019 Bajka Tomku. Z ogromną przyjemnością się to ogląda, a światełko robi robotę. To jest taka lampa, jaka pojechała do Arka @arafkol? I mniej więcej na ile % mocy była ustawiona na tym filmie? Piękne bliki 1
Aqua-Dreams Opublikowano 14 Października 2019 Autor #6 Opublikowano 14 Października 2019 W dniu 14.10.2019 o 10:56, marcin73m napisał: Bajka Tomku. Z ogromną przyjemnością się to ogląda, a światełko robi robotę. To jest taka lampa, jaka pojechała do Arka @arafkol? I mniej więcej na ile % mocy była ustawiona na tym filmie? Piękne bliki Dziękuje Marcin. To jest ta biała podwójna lampka z Pokrzywnej. Podczas nagrywania świeciła na 30-40% swojej mocy. Pod zaś prelekcji przejęzyczyłem się kilkukrotnie... jej moc to 116W W dniu 14.10.2019 o 10:14, SlavekG napisał: Tomku jest MEGA, jak już rozmawialiśmy na spotkaniu, bardzo mi się to podoba. Odwaliłeś kawał dobrej roboty Dziękuje Sławku Mówisz, że warto było zerwać wiązadła lewego barku? 1
Aqua-Dreams Opublikowano 24 Października 2019 Autor #7 Opublikowano 24 Października 2019 Jeżeli ktoś zechciałby przetestować lampkę, to łapka w górę... postaram się to zorganizować. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi