bobasxx Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor #32 Opublikowano 16 Czerwca 2019 A czy po takim mąceniu dodać jeszcze bakterii czy narazie tylko czekać?
Robson79 Opublikowano 16 Czerwca 2019 #34 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Fajny aranż natomiast jeśli chodzi o lawę to wcale nie jest szkodliwa dla ryb i niema co się przejmować tym, że ma ostre krawędzie... Ja mam w akwarium wystrój z lawy czerwonej i jakoś nie zauważyłem aby ryby się o nią kaleczyły... 1
bobasxx Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor #35 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Korzystając z chwili wolnego, "popełniłem" obudowę stelaża. Jeszcze tylko jakieś uchwyty muszę poszukać i przewód wymienić na biały, no i chyba puszczę go dołem przez bok. 7
Falcowski Opublikowano 18 Czerwca 2019 #37 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Super to wszystko wygląda i ładnie sobie z tym poradziłeś. Gratki. Teraz tylko czekać. Ten kabel czarny tylko sobie gdzieś schowaj w listwę, czy coś.
Awek Opublikowano 19 Czerwca 2019 #38 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Uchwytów do szafki nie kupuj, tak jest ładniej, chyba że jakieś na klik, ładny aranż, na twoim przykładzie widać jak wysokie kamienie robią robotę!
bobasxx Opublikowano 20 Czerwca 2019 Autor #40 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Biologia chyba startuje, NO2 ruszyło na 0,05.
Rekomendowane odpowiedzi