Początkujący Opublikowano 21 Lutego 2019 #1 Opublikowano 21 Lutego 2019 Witam Jedna ryba jest mocno pobita i bita, najprawdopodobniej niedługo zdechnie... Pomyślałem żeby ją odłowić. Tylko nie mam gdzie. Pytanie czy ryba przeżyła by z tydzień lub 2 w a'la kotniku czyli koszyku po rowerze (oczywiście w akwa)?
Bartek_De Opublikowano 21 Lutego 2019 #2 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zrób z butelki plastikowej, odetnij górę i zrób parę otworów i będzie git.Takie coś Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 2
Początkujący Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor #3 Opublikowano 21 Lutego 2019 Dzięki, a nie będzie dla niej trochę za mało miejsca? Na razie jest w tym koszyku 10×30cm
Bartek_De Opublikowano 21 Lutego 2019 #4 Opublikowano 21 Lutego 2019 Dzięki, a nie będzie dla niej trochę za mało miejsca? Na razie jest w tym koszyku 10×30cmZależy jak duża jest ryba. Zawsze możesz zrobić z butelki 5LWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 1
Początkujący Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor #5 Opublikowano 21 Lutego 2019 3 minuty temu, Bartek_De napisał: Zależy jak duża jest ryba. Zawsze możesz zrobić z butelki 5L W sumie masz rację. 5l będzie okej. Dzięki za pomoc. 1
Rekomendowane odpowiedzi