Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wyslijcie zdjęcie ze schodów w Pokrzywnej i opiszcie że jesteśmy dużą rodziną którą wstawi swoją reprezentację. 
Zgłaszam się też jako rezerwowy. 
Mam jeszcze parę rodzinnych fot z ogniska, ale raczej się nie nadają

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
  • Haha 4
Opublikowano
10 godzin temu, Paweł83 napisał:

Wyslijcie zdjęcie ze schodów w Pokrzywnej i opiszcie że jesteśmy dużą rodziną którą wstawi swoją reprezentację. 

Zgłaszam się też jako rezerwowy. 

A czemu rezerwowy? Brakuje jeszcze jednej osoby, widzę Cię jako "głowę rodziny"

• Lubię to 2
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, pozner napisał:

Wychodzi na to, że najprędzej zdjęcie będzie zrobione w Pokrzywnej. Czterech uczestników tam będzie; @Mortis, @Merlot, @BombeL i @aurban6. Ja i @Paweł83 możemy być rezerwowi. W moim przypadku, to nawet lepiej, bo w razie czego będę na miejscu. 

Już się nie migaj, pierwsze słowo do dziennika drugie do śmietnika. 😉 

Pokrzywna to dobry pomysł. Tylko, że @Paweł83nie wiem czy przyjedzie, ale chyba będzie musiał.

Z osób, które wyraziły chęć uczestnictwa to @Merlot, @pozner, @BombeL, @Paweł83i moja skromna osoba. Taki skład na ten moment widzę. @aurban6nie wiem czy widział odnowiony temat. Dodatkowo widzę sporą aktywność w osobie @Bartek_De. Myślę, że lista chętnych jest wciąż otwarta i każdy może jeszcze się dopisać. 

Edytowane przez Mortis
Opublikowano

Bartek_De do telewizji się nie nadaje, ale wasza cała czwórka przystojniaków jak najbardziej, a Paweł jako głowa rodziny to bombowy pomysł, ktoś odpowiedzialny musi nad wami zapanować Niestety nie miałem okazji poznać Krzysztofa. Bardzo żałuję, ze nie będzie@pozner a w Pokrzywnej.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Bartek_De napisał:

Bartek_De do telewizji się nie nadajeemoji1787.png, ale wasza cała czwórka przystojniaków jak najbardziej, a Paweł jako głowa rodziny to bombowy pomysł, ktoś odpowiedzialny musi nad wami zapanowaćemoji6.png Niestety nie miałem okazji poznać Krzysztofa. Bardzo żałuję, ze nie będzie@pozner a w Pokrzywnej.

A byłeś już w telewizji, że wiesz? A może by kamera Cię polubiła? A, że Krzyśka nie poznałeś to nic nie straciłeś, na żywo jest gorszy niż na forum 😜

Właśnie @Paweł83to najbardziej odpowiedzalna osoba i byłby dobry jako głowa. @BombeLi @Merlotw/g regulaminu osoby pod wpływem alkoholu mogą być niedopuszczone do programu tak więc warto abyście mieli kogoś kto Was może zastąpić. 

Edytowane przez Mortis
  • Haha 5
Opublikowano
1 godzinę temu, Merlot napisał:

Gra przecież 5 osób :)

Grają 4 osoby, a w dobie koronawirusa tylko 3. 

Godzinę temu, Mortis napisał:

Już się nie migaj, pierwsze słowo do dziennika drugie do śmietnika. 😉 

Nie migam się. Mnie nie będzie w Pokrzywnej, więc nie zapozuję do zdjęcia. Wy czterej będziecie. To chyba najprostrze rozwiązanie. Trzeba tylko się upewnić, czy @aurban6 nadal jest chętny. 

Opublikowano

Miałem na myśli zdjęcie z tamtego roku. Może przeszło by jako zdjęcie "rodziny". Chyba że jasno regulamin wskazuje, że ma być fotka uczestników. Krzyśka nie ma na nim ale zawsze można się tłumaczyć, że to rezerwowy. @pozner musi być z składzie podstawowym bo to on odświeżył temat, a poza tym kto wie więcej o ludziach niż warszawski taksówkarz. 

Dziękuję za miłe słowa pod moim adresem. Miła odmiana😉. Ja jednak uważam, że Karol idealnie nadaje się na frontmana. Nadal pozostaje rezerwowym. 

@Bartek_De zachęcam Cię do uczestnictwa. Goście w których żyłach płynie heavy metal zawsze mają szersze horyzonty niż Ci od hip hopu. Wystarczy popatrzeć na @BombeL.

• Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, pozner napisał:

Grają 4 osoby, a w dobie koronawirusa tylko 3. 

Nie migam się. Mnie nie będzie w Pokrzywnej, więc nie zapozuję do zdjęcia. Wy czterej będziecie. To chyba najprostrze rozwiązanie. Trzeba tylko się upewnić, czy @aurban6 nadal jest chętny. 

Wszedłem na you tube i jest film sprzed 5 miesięcy i tam występuje 5 osób. Ostatnio nie śledziłem odcinków to coś może się zmieniło. Czytam regulamin, ale nigdzie nie jest napisane z ilu graczy powinna składać się drużyna. 

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.