Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Najczęściej odklejają się raczej od profilu niż modułu więc polecałbym dać kropelkę kleju na taśmę przed zamocowaniem do profilu. Oczywiście po zdjęciu paska ochronnego. 

Edytowane przez Bezprym
Opublikowano

Czy jest to jeden arkusz taśmy przyklejony do wszystkich modułów?  U mnie kazdy modul mial swoja taśmę.  Jak uwazasz, że ta jest za slaba, kup taśmę o udźwigu 30 kg i po poklejaj  kazdy moduł. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Siema zakładam synowi malawi 80x35 mam zestaw aquael z pokrywa led 16w z tym ze wkurza mnie to ze wlacznik jest 30cm od wtyczki schowany jest w szafce ,nie chce żeby mlody mi tam grzebal kurde ani sciemniacza z pilotem nie zaloze bo led jest na 230v a te zestawy sciemniaczy są na 12v...wiec chce  zrobić dodatkowe oswietlenie oparte na modułach samsung 6500k ktore mi zostały z poprzedniego akwarium oraz chce dokupić pare modułów niebieskich i dać je naprzemian z tymi bialy 6500k ile powinienem ich dac zeby był ladny nastrój,?

Opublikowano
31 minut temu, Dragox25xev napisał:

Rozumiem ze nikt mi nie poradzi nt tych niebiesko białych modułówbo mam za małe akwarium?

Źle rozumiesz. Jeśli oczekujesz, że wszyscy siedzą cały czas na forum i czekają na pytania to również jesteś w błędzie. Jest niedziela, poza tym za kilka dni Święta, ludzie mają co robić. Czasem na odpowiedź trzeba chwilę poczekać. Ja niestety nie pomogę Ci w kwestii modułów, bo się na tym nie znam, ale @egon44 na pewno udzieli Ci odpowiedzi, jak tylko będzie przy kompie:)

• Lubię to 2
Opublikowano

No może źle to zrozumiałem;)przed chwila otwarłem ta rewizje do karmienia w pokrywie akwarium i zaświeciłem latarka telefonu ale za******y klimat taki jak chce wiec wg mnie wystarcza 2moduly biale 6500k i 2 niebieskie - będą ściemniane jeśli będzie za jasno