MarcinKrk023 Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor #11 Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Jeśli macie jakieś inne jeszcze ewentualnie obsady też to proszę o sugestie co ewentualnie byście widzieli również w takim akwarium? Żeby było żywo i kolorowo. Choć przyznam że Robson79 podał ciekawe zestawienie. Ale jestem dalej otwarty na propozycję Edytowane 11 Lipca 2018 przez MarcinKrk023
MarcinKrk023 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor #12 Opublikowano 17 Lipca 2018 Mam pytanie jakbyście mieli polecić jeszcze jeden czyli trzeci gatunek do Chindongo Saulosi i Iodotropheus Spregerae to jaki? Proszę o odpowiedź
darkon Opublikowano 17 Lipca 2018 #13 Opublikowano 17 Lipca 2018 Labidochromis perlmutt lub Pseudotropheus polit.
MarcinKrk023 Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor #14 Opublikowano 17 Lipca 2018 A może do Chindongo Saulosi i Iodotropheus Spregerae dodać Pseudotropheus sp. elongatus Mpanga?
hilux Opublikowano 17 Lipca 2018 #15 Opublikowano 17 Lipca 2018 Można. Mam je u siebie, samiczki może nie najpiękniejsze ale kumate, więc przyjemnie się na nie patrzy a samiec jest królem i władcą całego baniaka. Goni samice Mphanga jeśli się nie chcą trzeć ("dzifki!" ), goni samce alfa innych gatunków jak mu wejdą w drogę ale nie żeby zamećzyć tylko żeby pokazać kto rządzi na dzielni. A przy tym ignoruje wszystko inne, małe Interruptusy często się koło niego kręcą bo mają tam spokój.
Rekomendowane odpowiedzi