Sacrum Opublikowano 18 Czerwca 2018 #1 Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Akwa 150x50x50 zalane przez ustrojstwo plus dojrzały filtr. Obsada jaką planuje: Iodotropheus Sprengerae Makokola Red Saulosi Taiwan Reef Cynotilapia Zebroides Cobue Plus/lub ewentualnie Metriaclima Elongatus Goldbar Chizumulu. Zakup maluszków i późniejsza redukcja. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Czerwca 2018 przez AndrzejGłuszyca
Andrzej Głuszyca Opublikowano 18 Czerwca 2018 #2 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Panowie..temat jest w dziale OBSAD i dotyczy obsady!
hilux Opublikowano 18 Czerwca 2018 #3 Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) 4 minutes ago, AndrzejGłuszyca said: Panowie..temat jest w dziale OBSAD i dotyczy obsady! To chyba w złym miejscu go kolega umieścił, nie? Wystrój do obsady ma niewielkie znaczenie jeśli nie miesza się mbuny z non-mbuną. Za offtop przepraszam ale tak zrozumiałem zapytanie kolegi. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez hilux
Andrzej Głuszyca Opublikowano 18 Czerwca 2018 #4 Opublikowano 18 Czerwca 2018 2 minuty temu, hilux napisał: To chyba w złym miejscu go kolega umieścił, nie? W dobrym miejscu umieścił bo od drugiego akapitu pisze o obsadzie. Aczkolwiek tytuł do treści ma się nijak i dlatego zmienię ten tytuł aby nie wprowadzał w błąd. Bo dział jest OK.. zgodny z treścią od w/w akapitu.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Czerwca 2018 #5 Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Panowie..czytajcie uważnie...piszę po raz wtóry..to jest dział obsady. Następne posty nie związane z tematem będą również usuwane. Trzymajmy się zasad i nie róbmy sami sobie bałaganu. Dla porządku moje p[osty też później usunę... Edytowane 19 Czerwca 2018 przez AndrzejGłuszyca
Rekomendowane odpowiedzi