Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 10.06.2018 o 12:36, yaro napisał:

Byleby nie było tak, że jakość pokarmu na Polskę jest inna niż za granicą. 

Nie ma takiej opcji, to żarcie jest z Kanady sprzedawne na świat. A nazwa Northfin Polska to taki standart u tej firmy np. jest Northfin US , Northfin UK itd. 

Także bez obaw Jarku ?

• Lubię to 1
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Panowie....NorthFin a nie Northfin :) A tak poważnie... jeżeli NorthFin  eksportuje swój towar do Polski czy ogólnie do Europy nie oznacza to ,że zbudowali tutaj swoją filię fabryki. Jeżeli tak właśnie jest to jest prawdopodobne ,że mogli zmodyfikować recepturę czy technologie. Ale nawet jeżeli mają gdzieś tutaj swoją filię fabryki to nawet Wołoszański B. się nie dowie czy coś zmienili:) Natomiast jeżeli do nas tylko eksportują to jest wysoce prawdopodobne ,że nic nie zmieniali  bo wątpię aby budowali drugą linie produkcyjną tylko po to aby produkować towar gorszej jakości i wysyłać do Europy..Aczkolwiek  do takicyh trików uciekały się znane koncerny..Ale nie szukajmy dziury w całym :). Ostatecznie mamy naszego Tropicala ....

• Lubię to 1
Opublikowano

Niestety nie trzeba zmieniać linii produkcyjnej, wystarczy na komputerze ustawić (zmienić) proporcje. Przykład z proszkami i inna chemią gospodarstwa domowego. Kontrole podobne rzeczy pokazały przy produkcji majonezu, makaronów itp. O kiełbasach nie wspomnę.

Ale czas pokaże, czy i jak będzie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zamówiłem. Podczas mojego zamówienia widniała dostępność 5 szt dla Veggie i Cichlid. Moje zamówienie ma numer 7 ?

Zobaczymy jak z wysyłką będzie... Płatność póki co karta kredytowa, bądz paypal.... Brak przelewu bankowego. Kod NORTFIN20 działa. Rabat został naliczony i darmowa przesyłka. 

• Lubię to 1
Opublikowano
1 godzinę temu, crav napisał:

Widząc ceny to na Polski rynek jest mega na totalu lepszy....

Cena oferowana na rodzinnym rynku mało atrakcyjna biorąc pod uwagę ceny  pokarmu za granicą. Sytuację ratuje aktualna darmowa wysyłka i rabat -20%. Tak czy inaczej niszowa firma dla "koneserów". Jak zamawiać to raczej tylko duże opakowania pozostaje tylko kwestia przyszłościowej dostępności bo tak jak wyżej Koledzy napisali na stanie ilość opakowań symboliczna czym większe opakowanie tym  liczba bardziej ograniczona.  W ofercie brakuje ekonomicznie najbardziej opłacalnego opakowania 2.5 kg. 

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.