Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Jerry_jerry napisał:

Na początku kolega może użył nie tego słowa jednak później dokładnie wyjaśnił co miał na myśli.

W którym miejscu kolega dokładnie wyjaśnił co miał na myśli?

Bo albo ja jestem ślepy, albo niemota, ale za Chiny ludowe nie mogę znaleźć jakiegokolwiek późniejszego wyjaśnienia, a tylko własne interpretacje słów "akwarium dla ubogich".

22 godziny temu, mwojciechowski47 napisał:

Zresztą jak by podliczyć ile hajsu włożyłem w ten biotop to nie jest takie dla ubogich?

A z tego wyjaśnienia raczej jestem bardziej ku swojemu zdaniu.

Opublikowano

Dobra wyjaśnię o co chodziło dokładnie w naszej rozmowie bo w sumie to niepotrzebnie doprowadziłem was do konfrontacji.Każdy z was ma trochę racji chodził o  aranżację a dokładniej jej koszty.Sens tego jest taki że kamienie nie są drogie ,malawi nie wymaga takiego światła jak choćby wasz holender no i wystarczy zwykły piasek lub żwirek kwarcowy.On ma w swoim akwarium rośliny warte nawet 40 zł za koszyczek wypasione podłoże aktywne i oświetlenie za 2000zł. Myślę że wyjaśniłem o co chodzi.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, mwojciechowski47 napisał:

Dobra wyjaśnię o co chodziło dokładnie w naszej rozmowie bo w sumie to niepotrzebnie doprowadziłem was do konfrontacji.

Czyli dobrze zinterpretowałem. Ale mam prośbę...jeżeli temat ma zostać otwarty do w tytule słowo dla ubogich daj w cudzysłów. Jak nie wiesz jak to się robi to zrobię ja. A jak nie to temat zamknę.

Edytowane przez AndrzejGłuszyca
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, mwojciechowski47 napisał:

Możesz nawet zmienić tytuł tematu żeby niewprowadzał w błąd jak chcesz

..OK. Bo jeszcze trochę a by do wojny jakiejś doszło :) . Pewnie weekend zbyt długi.

Edytowane przez AndrzejGłuszyca