Lmanka Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor #31 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 P. Darek wspominał, ze jest wiele gatunków pięknych zapomnianych podobnie jak polecone dla mnie johanni... jak przyjechałem, to w drzwiach zostałem przywitany słowami, ze na pewno przyjechałem po hare, soulusi i rdzawe... moda wkrada się takze w środowisko Malawi ;-)
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Kwietnia 2018 #32 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 3 minuty temu, Lmanka napisał: jak przyjechałem, to w drzwiach zostałem przywitany słowami, ze na pewno przyjechałem po hare, soulusi i rdzawe... Wydaje mi się ,że jest to efekt tego ,że bardzo wielu adeptów zaczynających w naszym biotopie chce po prostu kolorowo. Potem takie postrzeganie się zmienia . 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Kwietnia 2018 #33 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) Temat dotyczący Labidochromis Joanjohnsonae został wydzielony jak niżej: Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez AndrzejGłuszyca 1
Bezprym Opublikowano 14 Kwietnia 2018 #34 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 (edytowane) 4 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał: Temat dotyczący Melanochromis Joanjohnsonae został wydzielony jak niżej: Andrzeju mie Melanochromis tylko Labidochromis ? Edytowane 14 Kwietnia 2018 przez Bezprym 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 14 Kwietnia 2018 #35 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 1 minutę temu, Bezprym napisał: Andrzeju mie Melanochromis tylko Labidochromis ..już poprawiam.
Rekomendowane odpowiedzi