eljot Opublikowano 28 Marca 2018 #21 Opublikowano 28 Marca 2018 W dniu 27.03.2018 o 17:18, Bezprym napisał: To tak jak pisałem Metriaclima aurora ale samiczki ma szkaradne Oj tam oj tam, po prostu prezentuje wszystkie odcienie szarości . A samiec robi robotę
Raffy Opublikowano 28 Marca 2018 Autor #22 Opublikowano 28 Marca 2018 7 godzin temu, Bezprym napisał: Super układ pod warunkiem że będziesz miał dobrej jakości saulosi, ale pewnie TanMalu będziesz się w rybki zaopatrywał. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka To jest absolutna podstawa podstawy, bo czysty saulosi jest moim celem i marzeniem. Mały zadziorny karzełek z Taiwanu Reef mam dostęp do wielu źródeł i zastanawiałem się nad Tan-Malem, ale widziałem różne opinie dot. saulosi z tanmalu i jednak decyduję się na f2 od fishmagica...jednak nie ma na to jak stado zarodowe F1. Wystarczy mi spokojnie pokolenie po nich, liczę, że fajne będą Dialeptos był moim marzeniem, kolejny karzełek z malawi... i po dużo latach, realizuję je Saulosi i dialeptos, bomba Do aurory jeszcze nie jestem przekonany, z tyłu głowy tkwi mi polit - kiedyś go miałem, świetna ryba - hamowałby na pewno agresję samca Melanochromisa... i żywieniowo zgrałby się też z saulosi i dialeptosem. Ale kolor samca aurory jest na + bardziej...bo samice te i te jeden pies Muszę jeszcze przetrzebić ofertę tanmalu AAaaaaa, a może Metriaclima livingstoni? Ktoś go miał? Muszlowy pyszczak zawsze mnie intrygował, ale na żywo nawet go nie widziałem ani nic o nim nie czytałem
Bezprym Opublikowano 28 Marca 2018 #23 Opublikowano 28 Marca 2018 Dobre jakościowo saulosi ma Dariusz Gaża z TanganikaMalawi.pl egon ma od niego i Malawi Mbuna tutaj na forum znany jako "demasoni" Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi