harisimi Opublikowano 27 Lutego 2008 #31 Opublikowano 27 Lutego 2008 Stanowczo msobo ... saulosi z demasoni to potencjalny konflikt. Msobo to prześliczne stworzenie. Ryby w pionowe i poziome paski już masz więc i pod względem estetyki msobo bardziej jak dla mnie trafia do tej obsady.
harisimi Opublikowano 27 Lutego 2008 #32 Opublikowano 27 Lutego 2008 predzej...tzn ,ze mialbys tez inny pomysl tak ? jestem otawrty na poropozycje po to tu pisze moze cos ciekawego padnie o czym niemyslalem np harisimi proponowal elongatusy i na inernecie ciekawie nawet wygladaja a juz w akwarium mnie niepasuje ( wiadomo kwestia gustu) wiec prosze o prozocyjce sugestie i sprostowania moich pomyslow Zbigniew ale gdzie i jakie widziałes te elongatusy live ... w akwariach wystwawowych cy sklepowych nawet siebie nie przypominają te w necie sa prawdziwasze ... przemyśl to.
sision Opublikowano 27 Lutego 2008 #33 Opublikowano 27 Lutego 2008 Prędzej ,czyli z dwóch podanych przez Ciebie gatunków A musi być jakiś konkretny kolor?biorąc pod uwagę, to, co już masz...
crav Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor #34 Opublikowano 27 Lutego 2008 ciesze sie bardzo bo bardzo mi sie one podobaja i mysle ze to bedzie duzo trafniejsze rozwiazanie kolorowo rozmiarowo tyle ze bede musial poczekac kolo miesiaca na nie... tak wlasnie bedzie paskowo kolorowo i optymalnie a o to mi chodzi wielkie dzieki. I jak pod to nienapic sie...
sision Opublikowano 27 Lutego 2008 #35 Opublikowano 27 Lutego 2008 Fajnie na coś trochę poczekać. Bez sensu, jak wszystko ma się od razu, a i większa radość po okresie oczekiwania
crav Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor #36 Opublikowano 27 Lutego 2008 tak wlasnie jesli cos sie ma na juz to niema takich emocji, a jesli sie cos wyczeka i przychodzi na ten dzien ten wlasnie o to dzien to jest cos fantastycznego i jest i mala lekcja pokory pozdrawiam
crav Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor #37 Opublikowano 28 Lutego 2008 harisimi elongatusy live widzialem w sklepmalawi. Poprostu pracuje 5 min drogi od tego sklepu wiec moge dosyc duzo ryb pogladac (male, duze), ale dzis pojade zamowic msobo wiec przyjze sie uwazniej neon spot ew na 5 gat moze byc
sision Opublikowano 28 Lutego 2008 #38 Opublikowano 28 Lutego 2008 Kto to ostatnio pisał na forum, że na Msobo trzeba czekać parę miesięcy, bo nie ma?nawet w sklepiemalawi nie ma teraz i długo może nie być. Znalazłem No i sprawa się nieco skąplikowała msobo raczej wypada z obsady. Sklep Malawi gdzie zamierzam zakupić wszystkie rybki, ma msobo w ofercie, ale niestety po zasiągnięciu informacji telefonicznej okazało się, że rybka jest niedostępna. Podobno nawet na 0,5 cm okazy mają już zamówienia i wchodzi w grę conajwyżej zamówienie z terminem dostawy za pół roku. Cytat stąd: http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.php?p=23668#23668
greghor Opublikowano 28 Lutego 2008 #39 Opublikowano 28 Lutego 2008 Ja tak napisałem - informacje otrzymałem telefonicznie od pana Jacka ze Sklepu Malawi. Mam dziwne wrażenie, że w ostatnich dniach m-sobo jest "trendy". Nie uważacie?,
sision Opublikowano 28 Lutego 2008 #40 Opublikowano 28 Lutego 2008 Mam dziwne wrażenie, że w ostatnich dniach m-sobo jest "trendy". Nie uważacie?, Nawet nie w ostatnich dniach, ale sądzę, że to już pod kilka miesięcy zalatuje jak je sobie upatrzyłem, to tylko VDR kojarzyłem, że ma je u siebie. Zanim kupiłem, to już o nich się zaczynało często mówić. A teraz w każdej propozycji obsady są A zawsze chciałem mieć wyjątkowe rybki
Rekomendowane odpowiedzi