wojtesu Opublikowano 14 Lutego 2018 #1 Opublikowano 14 Lutego 2018 Witam, jako że jetem nowym użytkownikiem forum więc wypada się przedstawić. Wojtek, jestem z Jastrzębia-Zdroju. Akwarium z biotopem malawi to dla mnie nowość. Akwarystyka to coś co za mną chodzi od zawsze, w młodości kiedy królowały akwaria na kątownikach i kicie prowadziłem akwaria słodkowodne od pielęgnic po paletki. Potem była długa przerwa i ostatnie kilka lat wstecz morszczyzną. Po likwidacji morskiego ze względu na przeprowadzkę pozostał mi taki oto zestaw jak na zdjęciach. Mam zamiar zrobić w min malawi i bardzo liczę na Waszą pomoc bo jak sami widzicie akwarium będzie z sumpem. Wymiary akwarium to 170 x 70 x 50 . Pozdrawiam.
Wolfik Opublikowano 14 Lutego 2018 #2 Opublikowano 14 Lutego 2018 Wymiary zacne. Szczególnie szerokość. Głębie zrobisz murowaną. Jak czegoś nie wiesz pytaj na forum. Powodzenia w projekcie.
BombeL Opublikowano 14 Lutego 2018 #3 Opublikowano 14 Lutego 2018 Witaj, Widać, że zaplecze masz gotowe. Co do wkładów do sumpa, wystroju, i w końcu obsady to na forum znajdziesz wszystko, a jak nie znajdziesz to forumowicze Ci pomogą. A akwarium zacne. Powodzenia.
marcin73m Opublikowano 14 Lutego 2018 #4 Opublikowano 14 Lutego 2018 No szkiełko faktycznie ma potencjał, witaj i zadawaj pytania w odpowiednich działach.
kwiq Opublikowano 14 Lutego 2018 #5 Opublikowano 14 Lutego 2018 Super, można już poszaleć z takim baniaczkiem
wojtesu Opublikowano 14 Lutego 2018 Autor #6 Opublikowano 14 Lutego 2018 Dzięki i biorę się do zadawania...
KrisT Opublikowano 14 Lutego 2018 #7 Opublikowano 14 Lutego 2018 Witamy, czeka Cię dużo roboty i.... czytania na forum. pzdr.
egon44 Opublikowano 16 Lutego 2018 #8 Opublikowano 16 Lutego 2018 Witaj @wojtesu na naszym forum! Na początku napiszę że miło widzieć osobę z pobliskiej miejscowości Oczywiście z mojej strony służę pomocą w razie problemów Tak więc pozostaje mi tylko tobie życzyć powodzenia w projekcie
wojtesu Opublikowano 16 Lutego 2018 Autor #9 Opublikowano 16 Lutego 2018 Witam i witam po sąsiedzku i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi