iquitos68 Opublikowano 3 Lutego 2018 #11 Opublikowano 3 Lutego 2018 Jeśli mógłby być stelaż to w e-rybce robią z aluminium więc są bardzo lekkie i dwie osoby łatwo by wniosły na 7 piętro. Kwestia dostawy. Za sam stelaż kosztowałby ok 1000-1500 zł myślę. Możesz pomyśleć tez o stelażu w dwóch kawałkach po 130 cm. Takie luźne strzały, bo projekt zapowiada się bardzo ciekawie 1
podpiwniczy Opublikowano 3 Lutego 2018 #12 Opublikowano 3 Lutego 2018 Stelaż możesz zrobić dwuczęściowy (ja tak mam). 1
D@wid Opublikowano 3 Lutego 2018 Autor #13 Opublikowano 3 Lutego 2018 Hymmm..... Nie wiedzialem nawet ze mozna zrobić stelaż 2 częściowy:d to bardzo ulatwi sprawe z wniesieniem
stan Opublikowano 5 Lutego 2018 #14 Opublikowano 5 Lutego 2018 Do W dniu 3.02.2018 o 16:30, podpiwniczy napisał: Stelaż możesz zrobić dwuczęściowy (ja tak mam). Dokładnie , ja mam tak samo z dwóch części robiony stelaż na to pianka od paneli co by wyrównała jakieś minimalne nie dociągnięcia na to płyta 12mm i znowu pianka do paneli. Jedno co Ci doradzę to płytę która idzie na wierzch ramy do okoła po rantach porządnie opierdziel silikonem. 1
rekawiczka Opublikowano 5 Lutego 2018 #15 Opublikowano 5 Lutego 2018 http://aquadesign.pl/index.php/akwarium-a-strop-zelbetowy-analiza-mes/ 3
Rekomendowane odpowiedzi