Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka tygodni temu też dostałem nowe Glossy od Aquaela ze względu na bąble. 

Czekałem na nie z utęsknieniem bo miałem tak masakrycznie porysowane szyby, że bolało od samego patrzenia :-).

Poza tym dzieciaki obiły mi kawałek szkła na rogu co dodatkowo psuło widok. Dostałem nowe i wywaliłem od razu czysciki 🙂 tym razem będę bardziej ostrożny, przynajmniej taki mam plan 🙂

Za jakieś półtora roku znowu będę szukał bąbli żeby odświeżyć akwa 🙂

Opublikowano
13 godzin temu, rafalniski napisał:

Za jakieś półtora roku znowu będę szukał bąbli żeby odświeżyć akwa 🙂

Rafał wcale nie musisz nic odswiezac. Możesz kupić drugie do sypialni - białe w wersji st, bezpośrednio od producenta. ;)

Opublikowano
W dniu 19.04.2019 o 10:18, M4L4WI_F4N napisał:

Reklamowalem jeszcze szafkę, grzalke a teraz czeka mnie jeszcze Unipump. Strasznie halasuje i grzeje się - serwis Aquaela potwierdził, że tak być nie może.

Co się działo z szafka, że ją reklamowałeś ??

Opublikowano

Dostałem informacje w sprawie mlecznej szyby, że spowodowane jest to przez wklejona folie i że ten model tak ma. 

Na tą chwilę nie planują nic z tym robić. Reklamowały to jak do tej pory dwie osoby. 

Rozwiązania: mogę zwrócić całość lub rekompensata 200zl 🤨.

Szczerze mówiąc to lipa, że akwa za tyle kasy a tu taka lipa. 

Zastanawiam się czy nie wymienić całego  zestawu na kolor czarny. Tam nie ma wklejonej folii i nie będzie tego efektu, tylko szyby nie są opti. ??? 🤔🤔🤔

Opublikowano
14 godzin temu, Roberto38 napisał:

Co się działo z szafka, że ją reklamowałeś ??

Blat zaczął się wyginac.

Wybierając wersję czarną masz starą technologię produkcji czyli za rok lub dwa możesz znowu reklamować jak wyjdą bable. 

Faktycznie lipa. A zestaw miał być ozdobą salonu. :confused: Dlatego tak jak pisałem jestem strasznie zrazony do Aquaela i ich produktów. 

Ale informację, że mazy to rzecz normalna dostałeś od Aquaela? Czyli to, że towar jest wadliwy wiesz od samego producenta?

Opublikowano

Niestety nie mam zdjęć. 

Ciekawe co na to rzecznik. Sam producent przyznaje, że model ma wadę więc może jest możliwość aby żądać zwrotu kasy.

Opublikowano
26 minut temu, M4L4WI_F4N napisał:

Niestety nie mam zdjęć. 

Ciekawe co na to rzecznik. Sam producent przyznaje, że model ma wadę więc może jest możliwość aby żądać zwrotu kasy.

A nie masz maila, którego wysłałeś z reklamacja ???

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam to jaką wersję lepiej kupić z szafką białą czy czarną? Ile kilogramów może wytrzymać ta ich szafka bo nigdzie nie ma informacji pozdrawiam.