Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, marcin73m napisał:

32W

Zalezy, mi jak dluzej chodzila bez wylaczania wjezdzala na 39w. Czasem jak by się restartowala ale nie bylo roznicy. Dla wyjasnienia mialem dwie i obie tak samo dzialaly jak chcialy. Raz 35, raz 40, nie bylo reguly. 

• Dziękuję 1
Opublikowano
Godzinę temu, mlody.czub napisał:

Zalezy, mi jak dluzej chodzila bez wylaczania wjezdzala na 39w. Czasem jak by się restartowala ale nie bylo roznicy. Dla wyjasnienia mialem dwie i obie tak samo dzialaly jak chcialy. Raz 35, raz 40, nie bylo reguly. 

To ci dopiero przypadek :( ,bo przecież na III biegu ma brać 45 , to tak jak by była dwubiegowa :lol:

Opublikowano
9 godzin temu, KrysP napisał:

Ta IBO Beta 25-60 ,to ile Wat bierze na II biegu ?

To ci dopiero przypadek :( ,bo przecież na III biegu ma brać 45 , to tak jak by była dwubiegowa :lol:

Kolego nawet ci się nie chce przeczytać cały ten temat i zadajesz pytania na które jest odpowiedz w poście #46  .

Masz tam porównanie pomp zwykłej elektrycznej oraz energooszczędnej IBO Beta 25/60  nie tylko co się na niej wyświetla ale także ile sika na poszczególnych biegach oraz ile pobiera mocy mierzone watomierzem .

Wyrażnie widać że ma 3 biegi.

• Zmieszany 1
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, deccorativo napisał:

Kolego nawet ci się nie chce przeczytać cały ten temat i zadajesz pytania na które jest odpowiedz w poście #46  .

Masz tam porównanie pomp zwykłej elektrycznej oraz energooszczędnej IBO Beta 25/60  nie tylko co się na niej wyświetla ale także ile sika na poszczególnych biegach oraz ile pobiera mocy mierzone watomierzem .

Wyrażnie widać że ma 3 biegi.

No faktycznie przeoczyłem ;)a już pary czytałem całość,bo ten temat bardzo mnie interesuje :).Tak to jest jak chce się na szybko odszukać odpowiedż,o i trochę ta pompa Szwarcbau mnie zmyliła.No ale cóż koledzy byli bardziej życzliwi i zaraz nie oceniali :cry:. Jak by nie było dzięki ,nie musiałem wertować od początku :lol:

Edytowane przez KrysP
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
3 minuty temu, przemas8888 napisał:

Sam,zanim zacząłem składać szybkowarowca czytałem ten temat. Niestety nawet na chińskiej stronie garnek tam przedstawiony nie jest tani.

Na allegro są 24L w cenie 240 zł. Widziałem także 36L i 50L.