Areck Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor #11 Opublikowano 15 Listopada 2017 W dniu 13.11.2017 o 15:55, deccorativo napisał: Potem posłuchał tych co po pierwszej dawce WA radzili dać drugą. @deccorativo akurat tutaj był to eksperyment i logiczny wywód, że skoro bakterie są i skoro pożarły pierwszą dawkę amoniaku, to powinny bez problemu przerobić i drugą. Traktowałem to jako test mojej biologii. Myślę, że to jest dobry test dla każdego, kto nie jest pewny, czy i w jakiej formie jest jego biologia. Wracając do faktów, wczoraj NO2 ostatecznie spadło, więc uznaję, że zbiornik jest już dojrzały. Od zalania akwarium wszystko trwało 16 dni. W sobotę wieczorem dojeżdżają ryby z Tan-Mala - już nie mogę się doczekać. Obsada uzgodniona z Wami w innym dziale. Przy dekoracji też mnie mocno "przeciągnęliście" pomagając, co oczywiście wyszło in plus. Kończę więc wątek startu akwarium - DZIĘKUJĘ Wam wszystkim!
MatiK Opublikowano 15 Listopada 2017 #12 Opublikowano 15 Listopada 2017 W takim razie wątek zamykam i do zobaczenia w innych działach (może "Życie w moim akwarium"...?) 1
Rekomendowane odpowiedzi