Skocz do zawartości

czatowe spotkanie z zarządem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, yaro napisał:

Do zarządu nie da się wysłać priva :/, można wysłać do każdego z nas z osobna do jednego z nas, albo do żadnego.

Jak nie można wysłać priva do wszystkich z zarządu?

Z tego co wiem to można wysyłać priv do kilku/kilkunastu osób na raz czy to klubowiczów czy kogoś powyżej...

Oto dowód że można Prezesie 

23023719_1466908123404562_1435123288_n.thumb.png.e48eaaebedc950247f2dba0c56a63ade.png

Opublikowano
3 godziny temu, yaro napisał:

Nie bił bym piany o to, jednak coraz częściej zarzuca się nam, takie rzeczy, że czegoś nie robimy, że nam się nie chce itp.

Jeżeli ktoś jest winny, to lepiej powiedzieć to wprost, wyczyścić atmosferę i działać dalej, a nie pozostawiać jakieś niedomówienia.

Nic z tych rzeczy...

Nie jestem z tych żeby się kłócić i do nikogo nie biję piany bo chcę być częścią tego klubu i nie po to zgodziłem się razem z Gośką rozkręcić klubowego fanpage a teraz to zaprzepaścić...

Piszę prawdę jak jest w sprawie fotek z kalendarza które miały być brane pod uwagę przy wstawianiu ich na klubowego fanpage na FB...

Pozostało to bez odpowiedzi,niestety jak widać z twojej strony Prezesie...Nie wiem może przeczytałeś tą wiadomość i po prostu zapomniałeś odpowiedzieć Rosie ale już w to nie wnikam bo każdy z nas popełnia błędy itd.

Tak czy inaczej przepraszam jeśli poczułeś się urażony bo nie to miałem na celu...

W sprawie fotek z kalendarza na klubowym FB to możemy wszyscy razem pomyśleć aby w przyszłym roku to zorganizować jak należy...

Co Ty na to?

Opublikowano
7 godzin temu, egon44 napisał:

Jak nie można wysłać priva do wszystkich z zarządu?

Z tego co wiem to można wysyłać priv do kilku/kilkunastu osób na raz czy to klubowiczów czy kogoś powyżej...

Oto dowód że można Prezesie 

Można do każdego z nas wysłać - jak najbardziej, do Zarządu już jednak nie,

Co do całej sprawy - No to mamy winnego, no i muszę się ukorzyć, bo nie będę ja już bić piany skoro ja to zawaliłem. Więc muszę przyjąć to na klatę.

Jednak nie byłbym sobą gdybym nie postarał się troszkę wybielić:

- nie pamiętam tego maila - sorry Rosa (moja wina)

- w czerwcu spędziłem urlop w górach, z plecakiem na ponad 3 tygodnie marszu, śpiąc w schroniskach i mając w nogach 500 km, jeżeli rozmawialiśmy bo mogło się tak zdarzyć, świat zewnętrzny do mnie za bardzo nie docierał i pewnie dlatego nic nie pamiętam z tych ustaleń.

Warto jest wysłać wiadomość właśnie tak jak egon pokazałeś, gdyby dostał to jeszcze ktoś inny z Zarzadu, osoby w nim wiedziały, że jestem wyautowany, pewnie sprawa się by ułożyła inaczej.

Przepraszam więc za swoje niedopatrzenie, w tym roku zamawiając kalendarz, poprosimy również o zdjęcia kalendarza w formacie pdf lub jpg by było można je było zamieścić na fb.

• Lubię to 2
Opublikowano

Cieszę się że wszystko zostało rozwiązane :) 

Osobiście bardzo mi zależy aby samo forum oraz forumowa stronka FB szła w dobrym kierunku i jestem w stanie razem z Rosą o to zadbać jeśli chodzi o FB...

Wina też leży poniekąd z naszej strony bo mogliśmy to zrobić tak jak własnie napisałeś czyli wysłać priv do kilku osób z zarządu i zapewne ktoś z was by się odezwał w sprawie kalendarza...

Również osobiście z mojej strony obiecuję że bardziej zadbamy o kontakt z całych zarządem...

15 minut temu, yaro napisał:

Przepraszam więc za swoje niedopatrzenie, w tym roku zamawiając kalendarz, poprosimy również o zdjęcia kalendarza w formacie pdf lub jpg by było można je było zamieścić na fb.

Ja tam wybaczam Tobie bo każdy z nas robi błędy i czasem można o czymś zapomnieć ;) 

Opublikowano
Godzinę temu, yaro napisał:

Co do całej sprawy - No to mamy winnego, no i muszę się ukorzyć, bo nie będę ja już bić piany skoro ja to zawaliłem. Więc muszę przyjąć to na klatę.

Jednak nie byłbym sobą gdybym nie postarał się troszkę wybielić:

- nie pamiętam tego maila - sorry Rosa (moja wina)

Warto jest wysłać wiadomość właśnie tak jak egon pokazałeś, gdyby dostał to jeszcze ktoś inny z Zarzadu, osoby w nim wiedziały, że jestem wyautowany, pewnie sprawa się by ułożyła inaczej.

Wszystko jasne i myślę, że nikt nie chowa urazy- urlop rządzi się swoimi prawami ;). Ja z racji tego, że to już była połowa roku to tak bardzo nie naciskałam. Może gdyby tak było to odezwałabym się jeszcze do kogoś. Z następnym kalendarzem to nadrobimy :D

Opublikowano

W drodze do pracy cały czas się zastanawiałem jak unikać takich sytuacji w przyszłości, myślałem aby założyć nowy dział na forum, gdzie klubowicze mogli by proponować swoje pomysły, gdzie moglibyśmy dyskutować na ten temat, nie tylko w ramach zarządu ale z całą społecznością klubową.

Jednak patrzę i jest coś na ten kształt :) i nie tylko tam trzeba wrzucać skargi i zażalenia ale składać swoje wnioski.

Zażalenia, skargi, propozycje zmian.

Nie bójmy się zakładać tam swoich, nowych tematów z propozycjami udoskonalania naszego klubu, te które będą możliwe do wdrożenia, zyskają akceptację klubowiczów dadzą możliwość wdrożenia tego w życie.

• Lubię to 1
Opublikowano
12 godzin temu, yaro napisał:

Nie bił bym piany o to, jednak coraz częściej zarzuca się nam, takie rzeczy, że czegoś nie robimy, że nam się nie chce itp.

Moje wrażenie jest takie ( nie tylko moje), że Zarząd jest za mało widoczny na forum (zbyt mało jest postów pisanych przez członków Zarządu). Prawdopodobnie dlatego powstaje wrażenie "nic nie robienia". Wiem, każdy ma swoje sprawy i ograniczona ilość czasu, nie da się też określić ile tych postów musiałoby być, żeby wszyscy byli zadowoleni. Niemniej pozostanie wrażenie braku aktywności na forum ( ostatnio coś drgnęło, choćby ten temat).

• Lubię to 1
Opublikowano

14 minut temu, suricade napisał:

Moje wrażenie jest takie ( nie tylko moje), że Zarząd jest za mało widoczny na forum (zbyt mało jest postów pisanych przez członków Zarządu). Prawdopodobnie dlatego powstaje wrażenie "nic nie robienia". Wiem, każdy ma swoje sprawy i ograniczona ilość czasu, nie da się też określić ile tych postów musiałoby być, żeby wszyscy byli zadowoleni. Niemniej pozostanie wrażenie braku aktywności na forum ( ostatnio coś drgnęło, choćby ten temat).

@Pleziorro,@mortis są aktywni udzielają się na forum czasem brakuję czasu, żeby być aktywnym "ZYCIE" 

Opublikowano

To nie do końca tak, przynajmniej ja nie chcę udzielać się za bardzo w wielu tematach, jako Prezes czasem moje opinie odbierane są jako oficjalne lub ostateczne stanowisko, potem już nikt nie proponował alternatywnych opcji bo uważano, że skoro zarząd powiedział tak czy inaczej to już tak musi być.

Jednak jest to niepoprawny odbiór - oprócz tego, że jesteśmy członkami zarządu to jesteśmy również zwykłymi klubowiczami, ale z powodu powyższego często nie jest to tak odbierane. Ja z tego powodu dużo mniej poświęcam czasu na publikowanie swoich postów, a więcej czasu poświęcam na rozmowy z Zarządem. Nasze prace są często nie widoczne, często sprawy jak nie najczęściej załatwiane są właśnie na PW, telefonicznie lub osobiście - przykładem jest właśnie cytowana przez Rosę PW. Dostaję i zapewne pozostali członkowie Zarządu dostają również multum takich wiadomości, oprócz tego każdy z nas wykonuje pracę której nie widać prawie w ogóle, przygotowanie regulaminów, zakup nagród, zorganizowanie konkursów, prowadzenie finansów, prace administracyjne z softem, zmiany statusów.

Ja z ww. powodu niezbyt lubię pokazywać swoją opinię na samym początku,

Gdy zaczyna Zarząd wszędzie być obecny, o wszystkim decydować sam - będzie to wyglądało na dyktaturę.

Klub to dobro całego ogółu i dlatego są miejsca gdzie można zaproponować każdy swój pomysł, porozmawiać o tym z każdym a uwierzcie, że wszystko co piszecie jest przez Zarząd obserwowane i analizowane.

Jeszcze raz gorąco zachęcam do wkładu własnego w działalność klubu a nie oglądać się na Zarząd.

Ja ze swej strony mogę obiecać, że Zarząd nad każdą propozycją się "pochyli", a aby ułatwić jeszcze ten kontakt cyklicznie będziemy spotykać się jeszcze na czacie z użytkownikami i klubowiczami na czacie.

19 minut temu, TOMEKSIEDLCE napisał:

@Pleziorro,@mortis są aktywni udzielają się na forum czasem brakuję czasu, żeby być aktywnym "ZYCIE" 

Tomku, na Twoim przykładzie pokazę jakie to jest niesprawiedliwe - Marek w ostatnim czasie poświęcił klubowi wiele nadgodzin, uaktualnia soft, wgrał czat, ostatnio sam spolszczył jego wersję, zajmuje się statusami i deklaracjami członkowskimi, Seba w ostatnim czasie odpowiedzialny był za stronę merytoryczną konkursu, przygotował regulaminy, zakupił nagrody, które wcześniej musiał wybrać, przed nim wysyłka. Do zrobienia czeka kalendarz - to wszystko czego nie widać na pierwszy rzut oka jednak uwierz, że Ci ludzie dużo czasu też poświęcają dla forum jak i @Pleziorro,@mortis

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.