Skocz do zawartości

czatowe spotkanie z zarządem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, suricade napisał:

Jest możliwość podglądu o czym była mowa dotychczas ? Nie które propozycje moga się niepotrzebnie dublować.

To jest raczej jego zaleta, na czat wchodzi się po to aby luźno i w koleżeńskiej atmosferze porozmawiać, pożartować a nie po to aby każdy potem miał do tego dostęp. Co innego czat z Zarządem, oprócz rozmów o "niczym" podejmowało się ważne decyzje ale odnośnie tych decyzji będą zakładane osobno tematy na forum aby każdy mógł się z nimi zapoznać i wyrazić swoją opinię. Spotkanie z Zarządem miało być tylko taką iskierką która uruchomi kolejne inicjatywy.

• Lubię to 1
Opublikowano

Ok. Jeżeli będą informacje i dalsza dyskusja to zawartość czatu nie jest potrzebna. Zastanawiałam się tylko nad jego formą, np. facebook archiwizuje rozmowy na czacie.

Opublikowano

My do dyskusjach mamy forum, zapraszam na czat gdzie można z lampką wina, butelką piwa lub ...nastoma kielichami wódki pogadać z kolegami których dawno się nie widziało, pożartować, pośmiać się jak to na wirtualnej zabawie - Czatbox nie cieszył się takim zainteresowaniem, bo właśnie tam wszystko zostawało w pamięci i wielu ludzi nie mogło się pobawić.

Jak byś się czuła na zabawie gdybyś zza szyby była obserwowana przez obcych ludzi?

Jeszcze raz zapraszam na czat każdego kto ma ochotę porozmawiać o bzdetach, pożartować ale również porozmawiać o poważnych sprawach ważnych dla funkcjonowania klubu. W tym drugim przypadku - ustalenia powinny jednak powędrować na łamy forum aby każdy mógł się z nimi zapoznać i wyrazić swoją opinię.

• Lubię to 2
Opublikowano
2 minuty temu, yaro napisał:

Na czacie padła propozycja, uruchomienia na fb "kartki z kalendarza" kolega spiochu zaproponował coś takiego jak mają na forum Renaulta

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1560784940645463&id=140942822629689

na początku miesiąca na fb zamieszczalibyśmy odpowiednią stronę z naszego kalendarza.

Dobre posunięcie tylko szkoda że tak późno bo taka propozycja była dość dawno proponowana jeśli mnie pamieć nie zawodzi...

Ważne że coś zaczyna się dziać w dobrym kierunku żeby poprawić na plus funkcjonowanie klubowego fanpage FB a tym samym zbliżyć ludzi do samego forum...

Opublikowano
1 minutę temu, egon44 napisał:

Dobre posunięcie tylko szkoda że tak późno bo taka propozycja była dość dawno proponowana jeśli mnie pamieć nie zawodzi...

Ważne że coś zaczyna się dziać w dobrym kierunku żeby poprawić na plus funkcjonowanie klubowego fanpage FB a tym samym zbliżyć ludzi do samego forum...

Tak na czacie też mi przekazano, że ktoś coś, kiedyś z kimś.

Opublikowano
Teraz, yaro napisał:

Tak na czacie też mi przekazano, że ktoś coś, kiedyś z kimś.

No własnie to byłem Ja i @rosa1986 a taką propozycję odnośnie kalendarza rzucił nam właśnie @spiochu...Gośka chyba miała wysłać priv do zarządu ale chyba było zero odzewu z ich strony...

Nie wiem czy czegoś nie pomyliłem ale niech ona się najlepiej wypowie w tej sprawie...

Opublikowano

Do zarządu nie da się wysłać priva :/, można wysłać do każdego z nas z osobna do jednego z nas, albo do żadnego.

Nie bił bym piany o to, jednak coraz częściej zarzuca się nam, takie rzeczy, że czegoś nie robimy, że nam się nie chce itp.

Jeżeli ktoś jest winny, to lepiej powiedzieć to wprost, wyczyścić atmosferę i działać dalej, a nie pozostawiać jakieś niedomówienia.