Skocz do zawartości

czatowe spotkanie z zarządem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, suricade napisał:

Jest możliwość podglądu o czym była mowa dotychczas ? Nie które propozycje moga się niepotrzebnie dublować.

To jest raczej jego zaleta, na czat wchodzi się po to aby luźno i w koleżeńskiej atmosferze porozmawiać, pożartować a nie po to aby każdy potem miał do tego dostęp. Co innego czat z Zarządem, oprócz rozmów o "niczym" podejmowało się ważne decyzje ale odnośnie tych decyzji będą zakładane osobno tematy na forum aby każdy mógł się z nimi zapoznać i wyrazić swoją opinię. Spotkanie z Zarządem miało być tylko taką iskierką która uruchomi kolejne inicjatywy.

• Lubię to 1
Opublikowano

My do dyskusjach mamy forum, zapraszam na czat gdzie można z lampką wina, butelką piwa lub ...nastoma kielichami wódki pogadać z kolegami których dawno się nie widziało, pożartować, pośmiać się jak to na wirtualnej zabawie - Czatbox nie cieszył się takim zainteresowaniem, bo właśnie tam wszystko zostawało w pamięci i wielu ludzi nie mogło się pobawić.

Jak byś się czuła na zabawie gdybyś zza szyby była obserwowana przez obcych ludzi?

Jeszcze raz zapraszam na czat każdego kto ma ochotę porozmawiać o bzdetach, pożartować ale również porozmawiać o poważnych sprawach ważnych dla funkcjonowania klubu. W tym drugim przypadku - ustalenia powinny jednak powędrować na łamy forum aby każdy mógł się z nimi zapoznać i wyrazić swoją opinię.

• Lubię to 2
Opublikowano

Na czacie padła propozycja, uruchomienia na fb "kartki z kalendarza" kolega spiochu zaproponował coś takiego jak mają na forum Renaulta

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1560784940645463&id=140942822629689

na początku miesiąca na fb zamieszczalibyśmy odpowiednią stronę z naszego kalendarza.

• Lubię to 2
Opublikowano
2 minuty temu, yaro napisał:

Na czacie padła propozycja, uruchomienia na fb "kartki z kalendarza" kolega spiochu zaproponował coś takiego jak mają na forum Renaulta

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1560784940645463&id=140942822629689

na początku miesiąca na fb zamieszczalibyśmy odpowiednią stronę z naszego kalendarza.

Dobre posunięcie tylko szkoda że tak późno bo taka propozycja była dość dawno proponowana jeśli mnie pamieć nie zawodzi...

Ważne że coś zaczyna się dziać w dobrym kierunku żeby poprawić na plus funkcjonowanie klubowego fanpage FB a tym samym zbliżyć ludzi do samego forum...

Opublikowano
1 minutę temu, egon44 napisał:

Dobre posunięcie tylko szkoda że tak późno bo taka propozycja była dość dawno proponowana jeśli mnie pamieć nie zawodzi...

Ważne że coś zaczyna się dziać w dobrym kierunku żeby poprawić na plus funkcjonowanie klubowego fanpage FB a tym samym zbliżyć ludzi do samego forum...

Tak na czacie też mi przekazano, że ktoś coś, kiedyś z kimś.

Opublikowano
Teraz, yaro napisał:

Tak na czacie też mi przekazano, że ktoś coś, kiedyś z kimś.

No własnie to byłem Ja i @rosa1986 a taką propozycję odnośnie kalendarza rzucił nam właśnie @spiochu...Gośka chyba miała wysłać priv do zarządu ale chyba było zero odzewu z ich strony...

Nie wiem czy czegoś nie pomyliłem ale niech ona się najlepiej wypowie w tej sprawie...

Opublikowano

Do zarządu nie da się wysłać priva :/, można wysłać do każdego z nas z osobna do jednego z nas, albo do żadnego.

Nie bił bym piany o to, jednak coraz częściej zarzuca się nam, takie rzeczy, że czegoś nie robimy, że nam się nie chce itp.

Jeżeli ktoś jest winny, to lepiej powiedzieć to wprost, wyczyścić atmosferę i działać dalej, a nie pozostawiać jakieś niedomówienia.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.