cyganeczka Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor #151 Opublikowano 19 Listopada 2017 2 minuty temu, AndrzejWalb napisał: ..i zobacz jaka różnica gdy nie masz tych żółtych kamieni. Zobaczysz jak woda się wyklaruje będzie jeszcze ładnie. Oby Ci tylko rośliny się uchowały. Teraz mi się naprawdę podoba! TO za Twoja sprawka hehe fakt teraz tylko woda i filtracja ale to już w innym temacie: ps nie za golo z lewej? zostalo mi kamykow dziekuje!!! ps roslin mam dodac tabletki bo mam na stanie? czy chodzi o rybki?
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Listopada 2017 #152 Opublikowano 19 Listopada 2017 4 minuty temu, cyganeczka napisał: ps nie za golo z lewej? zostalo mi kamykow ..jak nie są bardzo wielkie to dołóż..przydadzą się pod mbunę. Jak coś zawsze można wyjąć. 1
cyganeczka Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor #153 Opublikowano 19 Listopada 2017 ..jak nie są bardzo wielkie to dołóż..przydadzą się pod mbunę. Jak coś zawsze można wyjąć. Ale moja obsada to mdoka yellow i borleyi red Fin. To dokładać ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Listopada 2017 #154 Opublikowano 19 Listopada 2017 1 minutę temu, cyganeczka napisał: Ale moja obsada to mdoka yellow i borleyi red Fin. To dokładać ? Jak nie masz ich pół tony i nie są bardzo wielkie to dołóż. Miejsca masz dosyć...zrób tak aby Ci optycznie się podobało. Jak się okaże ,że jest naprawdę zbyt wiele to po prostu odejmiesz. Trzeba zrobić kompromis pod m-nbune. 1
cyganeczka Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor #155 Opublikowano 19 Listopada 2017 2 minuty temu, AndrzejWalb napisał: Jak nie masz ich pół tony i nie są bardzo wielkie to dołóż. Miejsca masz dosyć...zrób tak aby Ci optycznie się podobało. Jak się okaże ,że jest naprawdę zbyt wiele to po prostu odejmiesz. Trzeba zrobić kompromis pod m-nbune. ok myslalam , ze napiszesz ze za duzo hehe już wstawiam bo mialam ochote
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Listopada 2017 #156 Opublikowano 19 Listopada 2017 Teraz, cyganeczka napisał: ok myslalam , ze napiszesz ze za duzo hehe ..póki nie masz ryb to warto pokombinować a nawet przekombinować. Jak są ryby będzie gorzej bo to zawsze dodatkowy zbędny stres. Kombinuj..:) 1
cyganeczka Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor #157 Opublikowano 19 Listopada 2017 ..póki nie masz ryb to warto pokombinować a nawet przekombinować. Jak są ryby będzie gorzej bo to zawsze dodatkowy zbędny stres. Kombinuj.. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Andrzej Głuszyca Opublikowano 19 Listopada 2017 #158 Opublikowano 19 Listopada 2017 ..powiem szczerze ,że jednak ta pierwsza wersja bardziej mi się podobała. Coś ten czarny kamień na pierwszym planie mi nie leży i zbyt są rozciągnięte te kamienie . Ale to ma się Tobie podobać...bo inaczej będziemy mieli takie same akwa 1
lukas1987 Opublikowano 19 Listopada 2017 #159 Opublikowano 19 Listopada 2017 Ładnie usuń tylko ten czarny kamień i będzie super 1
cyganeczka Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor #160 Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Tez go nie lubiłam już dawno usunęłam Trochę sztucznie choć to te same kamienie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zaraz fotka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 17 godzin temu, cyganeczka napisał: Tez go go nie lubiłam już dawno usunęłam Trochę sztucznie choć to tecsane kamienie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zaraz fotka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Czy ten dugi czarny tez weg ??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 20 Listopada 2017 przez cyganeczka
Rekomendowane odpowiedzi