cyganeczka Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor #81 Opublikowano 3 Listopada 2017 Witam. Wyrzuciłam ten korzeń. Jednak martwi mnie tło strukturalne. Kupując to akwarium całe tło było w glonach. Nie mam niestety zdjęć. To były czarne lub ciemno zielone nitki o długości około 3 cm. Potraktowałam to karszerem i octem. Jednak to coś znów wyłazi bo nie mogłam zlikwidować do końca. Mogą być takie glony? To chyba krasnorosty. Nigdy z życiu nie widziałam czegoś takiego. Co zrobić ? Zaszkodzi to rybom? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pozner Opublikowano 3 Listopada 2017 #82 Opublikowano 3 Listopada 2017 Możesz zostawić, rybom nie zaszkodzą. Albo się rozwiną, albo zwiną. Pewnie nie usunęłaś ich wszystkich. 1
cyganeczka Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor #83 Opublikowano 3 Listopada 2017 Nie wiedziałam czym już szorować dziękuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bezprym Opublikowano 4 Listopada 2017 #84 Opublikowano 4 Listopada 2017 Ja tło czyściłem gąbką do naczyń. 1
cyganeczka Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor #85 Opublikowano 4 Listopada 2017 Było tego tyle ze nie dało rady. Gąbka tez z octem jeśli nie szkodzi to rybom to może zostać. Ale co zrobić żeby nie rosło na taka skale co widziałam. Jakiś specyfik jeśli nie ma jeszcze obsady ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pozner Opublikowano 4 Listopada 2017 #86 Opublikowano 4 Listopada 2017 Przy dobrych parametrach wody nie będziesz miała plagi glonów.
cyganeczka Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor #87 Opublikowano 4 Listopada 2017 Ok zobaczymy co będzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
cyganeczka Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor #88 Opublikowano 8 Listopada 2017 Tak wyglada baniak. Im więcej wszystkiego oglądam to chyba macie ładniejsze z czarnym tłem. Kurczę. Nie wiem czy tak zostawić czy wyjąc te tło ? Jest ono fajne ale czy rybki będą tak okazałe wyglądać jak Wasze ? Ps rybek nie mam jeszcze. Właśnie dobrałam obsadę ale to w innym poście. Może wyrzucić te tło jeśli jeszcze nie jest za późno ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
przemo-h Opublikowano 9 Listopada 2017 #89 Opublikowano 9 Listopada 2017 @cyganeczkato tło jest ładne, tylko to łączenie trochę rzuca się w oczy. Można to zawsze zamaskować. Masz jeszcze jakiś korzeń w zanadrzu? Można też użyć tego z lewej. 1
Andrzej Głuszyca Opublikowano 9 Listopada 2017 #90 Opublikowano 9 Listopada 2017 7 godzin temu, cyganeczka napisał: Im więcej wszystkiego oglądam to chyba macie ładniejsze z czarnym tłem. ..czarne daje kontrast. Jeżeli masz jakieś wątpliwości co do tła to pomyśl teraz bo potem będzie Ci trudniej je wymienić. Lepiej zrobić raz a dobrze i cieszyć oko jak się tym męczyć.
Rekomendowane odpowiedzi