Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebujesz granulat 2mm Veggie taki jak ja zamawiam - bardzo zbliżona obsada do mojej.

Karmię tym oba baniaki, śmiem twierdzić, że to najchętniej pobierany pokarm przez moje ryby.

Opublikowano
Godzinę temu, Post_Mortem napisał:

Nie ukrywam, że chętnie bym skorzystał gdyby była taka możliwość.

Gdyby to nie było problemem dla Karola, a zarazem znalazła się grupa chętnych na to osobiście optowałbym za pokarmem o takiej właśnie charakterystyce. Ale oczywiście to tylko taka moja skromna niezobowiązująca prośba.

Gdyby była taka możliwość jestem chętny na akcje i pokarm Northfin Cichlid o wielkości 3 mm

Opublikowano
34 minuty temu, Pleziorro napisał:

Potrzebujesz granulat 2mm Veggie taki jak ja zamawiam - bardzo zbliżona obsada do mojej.

Karmię tym oba baniaki, śmiem twierdzić, że to najchętniej pobierany pokarm przez moje ryby.

Nie są dla Ciebie za duże te granulki? ja 5-10cm rybom boje się podawać nawet te 1mm, bo w porównaniu np do dainichi są ogromne- za pierwszym razem jak sypnąłem "zapchały" mi się 2 demasoni. Teraz 2mm miele w młynku bo wątpię, żebym odważył się je kiedykolwiek podać- żałuję, że nie wziąłem samego 1mm.

• Lubię to 1
Opublikowano

Jeśli będzie sporo chętnych to nie powinno być problemu z zamówieniem. Tylko tym razem muszę was prosić o zapłatę z góry ze względu, że pokarm idzie miesiąc lub nawet ponad miesiąc, a mnie w maju dopadną wydatki komunijne więc nie za bardzo mam jak za was założyć, a z drugiej strony czasem ktoś zapomina że zamówił pokarm, długo nie pojawia się na forum i czasem trzeba czekać czy weźmie go czy rezygnuje, jeśli rezygnuje to trzeba szukać znowu chętnego. Czekam więc na więcej chętnych, co do rozmiarów się dogadamy. Mogę wieczorem zrobić zdjęcia rozmiarów 2mm i 3mm, będziecie mieli porównanie. 1mm nie mam ani grama więc porównać nie mam jak. 

• Lubię to 2
Opublikowano
Teraz, Mortis napisał:

Mogę wieczorem zrobić zdjęcia rozmiarów 2mm i 3mm, będziecie mieli porównanie. 1mm nie mam ani grama więc porównać nie mam jak.

Mam 1 i 2 mm, mogę wieczorem cyknąć fotkę i wrzucić dla orientacji.

• Lubię to 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Pleziorro napisał:

Większość moich ryb ma ~15cm, samce Red Fin nawet powyżej, a dominant Acei już je przegania. Dla moich ryb to paproszki :) 

maingano, hongi? tu chyba samice dorastają do niecałych 10cm... dziwne, że radzą sobie z 2mm :P

Edytowane przez bakus_44
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.