Deadi Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor #41 Opublikowano 6 Lipca 2017 Cudów nie ma i radość nie trwała długo - rano znów było mokro ? Trzeba będzie zakupić nowy zestaw uszczelek ?
mareckee Opublikowano 6 Października 2017 #42 Opublikowano 6 Października 2017 Mam pytanie odnośnie zasady działania tego filtra. Na jakiej zasadzie odbywa się przez niego przepływ wody? Czy turbinka napędzająca filtr pompuję wodę do środka z taką siłą że od samego ciśnienia wypływa ona drugą stroną? Czy może filtr jest zalewany samoczynnie przez to że jest poniżej lustra wody, a turbinka wypycha ją do góry?
Sacrum Opublikowano 7 Października 2017 #43 Opublikowano 7 Października 2017 Turbinka wypycha do gory przefiltrowana wodę. Filtruje od górnych koszy na dół.Też miałem wyciek w tym miejscu. Mail do Aquael z fotka, szyba odpowiedź aby zdjęcie paragonu wysłać. Nowym zespół manewrujacy (bo tak się ta "raczka" fachowo u nich nazywa) wysłany tego samego dnia. Serwis profeska.Wysłane z Tapatalk
mareckee Opublikowano 7 Października 2017 #44 Opublikowano 7 Października 2017 4 godziny temu, Sacrum napisał: Też miałem wyciek w tym miejscu Dzięki za odpowiedź. Ja wycieku nie miałem tylko chciałem wiedzieć jak to działa bo planowałem małą zmianę ale zostaje po staremu
Rekomendowane odpowiedzi