bakus_44 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #11 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Cytuj A ten tubond tylko 3mm maja czy to wystarczy na klape?200x60 ja mam wieko 200x60 w 2 częściach. Daje radę- sporego kwiata jeszcze na to stawiam. Od spodu mam coprawda jeszcze 2 wzmocnienia poprzeczne. Sztywność podobna jak pcv 10mm, jak nie lepsza. Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez bakus_44
mlody.czub Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #12 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ja mam grubosci 3mm jednolite wieko 223x60, wkleilem tylko z przodu kwadrat aluminiowy 15mm ale to tylko ze wzgledu na podpieranie wieka.
marcin73m Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #13 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 24 minuty temu, kazik851 napisał: Bylbym wdzieczny za ten program a najlepiej jak ktos by mi to obliczyl poszło na priv
jaras Opublikowano 3 Kwietnia 2017 #14 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 9 godzin temu, kazik851 napisał: Czyli kazda kupna pokrywa odpada:( Bylbym wdzieczny za ten program a najlepiej jak ktos by mi to obliczyl A ten tubond tylko 3mm maja czy to wystarczy na klape?200x60 Poczytaj trochę o pokrywach na forum Tubond 3mm bez problemu wystarczy jest sztywny( przecież już o tym pisałem) klapę zrób sobie dzieloną tak jak masz wzmocnienia w akwarium. Ułatwi to podnoszenie oraz pracę w akwarium.. Co do programu jest to arkusz kalkulacyjny wklepujesz dane pokrywy i on oblicza formatki.
Rekomendowane odpowiedzi