LaCokaNostra Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor #11 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Witam Obecne plany: -Ps. elongatus Mphanga -M. C. maingano -Ps. Demasoni -I. sprengerae -Ps. polit -L. trewavasae chilumba -Ps. flavus -Ps. saulosi Widziałem w galerii podobną obsade w 225 cm i 850 L, także myśle, że u mnie powinno być dobrze A wy, co o tym myślicie :?:
sabotage Opublikowano 13 Stycznia 2008 #12 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja bym z 2 gatunkow zrezygnowal 5-6 gatunkow styka. Wieksze haremy..
yaro Opublikowano 14 Stycznia 2008 #13 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja też: W takiej obsadzie z Saulosi i rdzawego.
M_sobo Opublikowano 14 Stycznia 2008 #14 Opublikowano 14 Stycznia 2008 jeszcze w dodatku zrezygnował bym z flavusa, a zamiast niego wprowadził bym np. auratusa lub coś z esterek.
sabotage Opublikowano 14 Stycznia 2008 #15 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja generalnie z Melanochromisow trzymalbym tylko cyaneorhabdos, Zmiast Flavusa jak pisze msobo daj, np Red-Blue, Red-Red, lub ostatnio "modną" Senge.
mars Opublikowano 14 Stycznia 2008 #16 Opublikowano 14 Stycznia 2008 jeszcze w dodatku zrezygnował bym z flavusa, a zamiast niego wprowadził bym np. auratusa lub coś z esterek. Ja generalnie z Melanochromisow trzymalbym tylko cyaneorhabdos, Zmiast Flavusa jak pisze msobo daj, np Red-Blue, Red-Red, lub ostatnio "modną" Senge. a ja to bym dał ................ Jak ja kocham takie tematy pt "wybierzcie mi obsadę" sorry za OT ale nie mogłem ...
sision Opublikowano 14 Stycznia 2008 #17 Opublikowano 14 Stycznia 2008 a ja to bym dał ................ Jak ja kocham takie tematy pt "wybierzcie mi obsadę" sorry za OT ale nie mogłem ... Co racja, to racja, z takich tematów mogą powstawać wielostronowe wątki, a zawszekażdy swoje zaproponuje
Mjunszajn Opublikowano 14 Stycznia 2008 #18 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja bym dała 60 saulosi i 4 sciaenochromisy.
sabotage Opublikowano 14 Stycznia 2008 #19 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja bym dała 60 saulosi i 4 sciaenochromisy. IMHO za duzo 60 Pyta , szuka propozyji to je dajemy
LaCokaNostra Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor #20 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Nie no, ja myślałem, że od zadawania pytań służy właśnie to forum i ten dział. A poza tym podałem obsade, która mi sie marzy i prosiłem was o korekte Wydaje mi się, że chyba lepiej bedzie jak poprosze o rady dotyczące obsady, niż jak miałbym kupić sam rybki, a potem pisać nowy temat pt. "Pomocy!!Ryby mi sie zabijają". Pozdrawiam :!:
Rekomendowane odpowiedzi