adamuskus82 Opublikowano 23 Marca 2018 #151 Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) A o to moje msobo w trakcie wybarwiania.Są u mnie od lipca 2017 mają około 7cm.Pomału dwa samce łapią kolorki Edytowane 23 Marca 2018 przez adamuskus82 3
luck83 Opublikowano 24 Marca 2018 Autor #152 Opublikowano 24 Marca 2018 Akcja pod kryptonimem "łapanie Maingano" rozpoczęta 18 godzin temu, adamuskus82 napisał: A o to moje msobo w trakcie wybarwiania.Są u mnie od lipca 2017 mają około 7cm.Pomału dwa samce łapią kolorki Żałuję że nie spróbowałem z jednogatunkowym akwarium z Msobo. Mam wrażenie że bardziej charakterne Hary i Maingano nie pozwalają Msobo bezstresowo się wybarwiac.
bakus_44 Opublikowano 24 Marca 2018 #153 Opublikowano 24 Marca 2018 1 godzinę temu, luck83 napisał: Żałuję że nie spróbowałem z jednogatunkowym akwarium z Msobo. Mam wrażenie że bardziej charakterne Hary i Maingano nie pozwalają Msobo bezstresowo się wybarwiac. Dadza radę. U mnie z maison reef'em i demasoni mają jeszcze bardziej przesrane, a się wybarwiaja.
Rekomendowane odpowiedzi