eljot Opublikowano 28 Marca 2017 #11 Opublikowano 28 Marca 2017 44 minuty temu, Ceasar napisał: wymieniłem wszystko na green Stone Czyli na zielony serpentynit
Ceasar Opublikowano 28 Marca 2017 Autor #12 Opublikowano 28 Marca 2017 Dokładnie ale jak wypowiedział em ta nazwę to było nie to green stone ale jak dla mnie mega mi się podoba
egon44 Opublikowano 28 Marca 2017 #13 Opublikowano 28 Marca 2017 Dnia 21.03.2017 o 09:46, Ceasar napisał: Godzinę temu, Ceasar napisał: No teraz jest o niebo lepiej z aranżacją Godzinę temu, Ceasar napisał: Do tego są już mieszkańcy mojego zbiornika Soulosi 1+3 Acei 4 szt zoboczymy co z tego wyjdzie Jeszcze myślę o 4 Demasoni Acei nie nadaje się do tego litrażu(wymiarów zbiornika) ... Demasoni też odpada z uwagi na podobieństwo kolorystyczne do samca saulosi a to nie wróży nic dobrego... Radzę dokładnie poczytać o obsadach do tego litrażu w tym dziale http://forum.klub-malawi.pl/forum/24-obsada-akwarium-z-pyszczakami/ Z mojej strony przepraszam za OT...
szkodnik666 Opublikowano 30 Marca 2017 #14 Opublikowano 30 Marca 2017 Teraz gites . Dałbym jakiś wysoki kamlot żeby zasłonić trochę mechanika . Acei jak wyrosną swoją wielkością przytłoczą zbiornik , dałbym coś mniejszego np rdzawego w odmianie red lub klasycznej.
Rekomendowane odpowiedzi