Tobikos Opublikowano 22 Marca 2017 Autor #11 Opublikowano 22 Marca 2017 Dnia 20.03.2017 o 12:30, eljot napisał: A ja ci polecę pozbycie się demasoni i po kłopocie z karmieniem i nie tylko . a co dałbyś zamiast demasoni? tylko nie pisz, że saulosi bo nie chcę mieć żółtego akwarium. Dnia 20.03.2017 o 19:24, Alex.C napisał: Demasoni to same się wyeliminuja w drodze selekcji naturalnej Dokładnie, mam dwa samce i dwie samice jeden samiec leży pod kamieniem już od tygodnia a jedna samice drugą co chwila gania.
Andrzej Głuszyca Opublikowano 22 Marca 2017 #12 Opublikowano 22 Marca 2017 6 minut temu, Tobikos napisał: a co dałbyś zamiast demasoni? tylko nie pisz, że saulosi bo nie chcę mieć żółtego akwarium. ...załóż nowy temat w dziale OBSADY bo zrobi się mały bałagan.
eljot Opublikowano 22 Marca 2017 #13 Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) W tej samej kolorystyce tylko poziome pasy maingano (samiec i samica te same barwy) lub Labidochromis chisumulae, tu bym spróbował wielosamcowo bo samiczki bez kolorków . Kończę OT Edytowane 22 Marca 2017 przez eljot
Rekomendowane odpowiedzi